Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro: "Cine v-a zis că asta îmi doresc?"

 Oana Pantazi
.

Zece finaliști s-au luptat aseară pentru marele premiu, însă Sergiu Mirică a fost cel care a câștigat „Stand-Up Revolution' și, implicit, premiul de 20.000 de euro. Deși foarte tânăr, are deja o experiență de 3 ani în stand-up, iar glumele sale au cucerit atât juriul, cât și publicul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sergiu Mirică a câștigat, ieri-seară, primul sezon din „Stand-Up Revolution” și a plecat acasă cu premiul în valoare de 20.000 de euro. Concurența a fost acerbă și tânărul comediant a luptat cu concurenți din mai multe țări, nu puțini cu state vechi în stand-up. Iată însă că Sergiu a reușit să cucerească atât publicul, cât și pe cei patru jurați.

Sergiu-Mirica-a-castigat-Stand-Up-Revolution-5Sergiu-Mirica-a-castigat-Stand-Up-Revolution-5

Sergiu Mirică a câștigat Stand-Up Revolution

Sergiu Mirică i-a adus ieri-seară victoria lui Vio, concurentul reușind să-i învingă pe ceilalți 9 competitori și să plece acasă cu premiul. Teo, Vio, Costel și Dan Badea au au avut mari emoții în finala „Stand-Up Revolution”, unde cei 10 finaliști au dus o luptă acerbă, scoțând la interval cele mai savuroase glume.

Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo și Hannah Becker – singura femeie din finală – au dat, ieri-seară, tot ce au avut mai bun, însă Sergiu Mirică a reușit să se detașeze și a câștigat, fără drept de apel, „Stand-Up Revolution”.

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman: „Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…”

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat… / EXCLUSIV

Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:’Regret. Am fost supărat pe…’

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! 12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Glumele sale inspirate din realitate au făcut deliciul publicului și, cu siguranță, a contat și faptul că Sergiu Mirică este o prezență foarte plăcută, cum s-ar spune, are tot pachetul.

De altfel, în semifinală, jurații și-au arătat fără rezerve simpatia față de Sergiu Mirică, tânărul nefiind începător în stand-up.

E cel mai frumos băiat din stand-up', a zis Vio despre Sergiu Mirică.

Mirică este dragostea noastră a tuturor', a completat Teo.

Sergiu Mirică: „Mă bucur că ați apreciat ceea ce am făcut aici!'

Cu siguranță, pentru fanii lui nu a fost o surpriză că Sergiu Mirică a câștigat competiția deoarece glumele lui, inspirate din realitate, sunt extrem de bine gândite și ambalate în poveste. Concurentul, care s-a mutat în București acum 8-9 ani, unde, spune el, încă nu s-a acomodat, a stârnit hohote de râs încă de la prima emisiune.

Eu când intru în metrou dau bună ziua. La fiecare în parte', a spuns Sergiu, spre amuzamentul tuturor.

Vizibil emoționat și părând că nu se aștepta să câștige premiul, Sergiu Mirică a declarat cu emoție, dar și cu umor

„Ce bucurie! De unde știați că asta vreau? Serios, cine v-a zis că asta îmi doresc? Mă bucur că ați apreciat ceea ce am făcut aici!', a spus Sergiu Mirică după ce a câștigat „Stand-Up Revolution”.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton