Cele mai sexy poze cu Diana Munteanu în costum de baie. Ce dietă ține la 44 de ani: "Sunt în cea mai bună formă a mea"

 Dumba Gabriela
.

Diana Munteanu a slăbit mult în ultimii ani, iar sportul și alimentația sănătoasă i-au adus greutatea mult dorită, chiar dacă unii dintre fanii ei de pe rețelele de socializare au acuzat-o că ar fi anorexică. Pe Diana Munteanu nu o interesează, însă, părerile haterilor și spune că se simte foarte bine în corpul ei și postează, de fiecare dată când merge la plajă, multe fotografii pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu întoarce priviri când iese la plajă și recent a încins atmosfera la malul mării, după ce a pozat în costum de baie minuscul. În ultima perioadă, prezentatoare TV a slăbit enorm, iar acest lucru nu este pe placul unora dintre urmăritorii ei de pe Instagram.

7878

Cum arată Diana Munteanu în costum de baie

Ultimele imagini postate de Diana Munteanu, de la plajă, au stârnit admirația fanilor, care au felicitat-o pentru silueta impecabilă. Blonda cântărește în jur de 53 de kilograme, la 1.71 m înălțime.

„La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!', a declarat Diana Munteanu.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu!

Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea! La îngheţată nu renunţ! (zâmbeşte) Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta', spunea Diana Munrteanu acum ceva timp.

Citește și:„Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!' Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit

Citește și:Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia: „Nu e război, a fost o chestie…'

Citește și:Gabriela Firea, primele declarații după ce și-a dat demisia în urma scandalului azilelor groazei: „Sunt complet nevinovată, plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni'

Diana Munteanu a slăbit 45 de kg după sarcină. Ce dietă ține

A existat însă o perioadă în viața Dianei Munteanu când cântarul arăta nici mai mult, nici mai puțin de 102 kilograme.

Acest lucru s-a întâmplat când Diana era însărcinată cu fiul ei, David. Vestea cea bună a fost că vedeta a scăpat foarte repede de kilogramele în plus, respectiv în trei luni. Nu m-am înfometat, spune ea, pentru că alăptam. Dar am trecut pe un regim bazat doar pe fierturi, carne și legume de două ori pe zi, în cantități moderate. Dimineața, mâncam un ou fiert sau o felie de brânza cu ardei capia. În trei luni, am pierdut zecile acelea de kilograme, spunea Diana. Nu sunt adepta curelor de slabire, cred ca fiecare isi găsește la un moment dat echilibrul'.

Într-un interviu mai vechi, Diana Munteanu a vorbit despre dieta care o ajută să își păstreze formele de invidiat. Vedeta a renunțat la carnea de pui, iar cartofi prăjiți nu a mai mâncat de ani de zile.

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe.

Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata, a declarat Diana Munteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton