Ce sfat important i-a dat Alexandru Papadopol Ruxandrei, fiica lui și a Ioanei Ginghină: "Cred că orice părinte responsabil își îndeamnă copilul să..."

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Papadopol este foarte mândru de Ruxandra, fiica lui și a Ioanei Ginghină, pentru că adolescenta își urmează vocația. Ruxandra a început liceul în această toamnă, fiind elevă la Liceul Tonitza din București, lucru de care părinții ei sunt cum nu se poate mai mândri. Alexandru Papadopol a dezvăluit care este cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale, Ruxandra și este fericit că ea a ținut cont de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Papadopol se declară foarte mândru de fiica lui, Ruxandra, care este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București. Adolescenta a ascultat sfaturile tatălui său, legate de drumul în viață, pasiuni și carieră, iar asta nu poate decât să-i bucure enorm pe părinții ei.

4353443534

Ce sfat legat de carieră i-a dat Alexandru Papadopol fiicei sale

Pentru UNICA.ro, actorul Alexandru Papadopol a spus ce sfaturi importante i-a transmis fiicei sale până la vârsta de 15 ani.

Fiica mea desenează foarte frumos. Sunt foarte mândru de ea și de faptul că își urmează vocația. De curând, în Germania, împreună cu câțiva colegi de liceu, a expus lucrări într-o expoziție multidisciplinară în sediul Consulatului General al României în Munchen și s-a bucurat de aprecieri dintre cele mai favorabile.

Cred că orice părinte responsabil își îndeamnă copilul să fie autentic, cinstit și să nu își irosească talentul și harul dat de Dumnezeu„, a dezvăluit Alexandru Papadopol.

Citește și: A murit actrița Suzanne Somers, cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram cu câteva ore înainte de deces

Citește și: Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la Cuțite. Au apărut primele nume care i-ar putea înlocui pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica ei, Ruxandra

Într-un interviu pentru Playtech, Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei. „Ea are o libertate mare, mult mai mare decât mulți dintre prietenii ei, pentru că eu am mare încredere în ea, dar atenție: încrederea asta nu e oarba și nici nu s-a construit pe minciună și lipsă de comunicare.

Avem reguli clare în care petrecem timp împreună tocmai ca să nu se nască o prăpastie între mine și ea. Sunt foarte conectată la viața ei și ca să înțelegem, anul acesta am fost acolo 90% din timp.

Nu filmări, nu plecări, nu distracții pentru mine. A fost unul dintre anii importanți în care am lăsat totul pentru a fi acolo, pentru a o impulsiona, pentru a o ridica când nu mai putea. Nu a fost ușor, pentru ca mai ieșeau și scântei, dar rezultatul a meritat și suntem ambele conștiente de asta', a explicat actrița, care se mândrește cu fiica ei, elevă la liceul de arte plastice.

„Am susținut-o din prima clipă când mi-a mărturisit că este foarte fericită când desenează. Atunci am fost alături de ea, pentru a o ajuta să își îndeplinească acest vis. Doar cei care dau la Tonitza știu că este foarte mare concurența, peste 400 de copii înscriși și doar 120 locuri, așa încât pregătirea trebuie să fie pe măsură. Și-a descoperit această pasiune în pandemie, când stăteam închiși în case și cum nu o lăsam pe telefon decât 3 ore, a trebuit să se apuce de ceva. În clasa a IX-a nu există secții, abia din clasa a XI-a a vor putea opta pentru o anume secție', a mai zis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton