Shakira, toată un zâmbet alături de Tom Cruise, la un eveniment. Cum au fost surprinși: se speculează deja că ar forma un cuplu

 Oana Pantazi
.

Shakira și Tom Cruise om Cruise sunt doar două dintre vedetele care s-au aflat la cea de-a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfășurat a avut loc la Miami, weekendul trecut. Fanilor le-a atras însă atenția faptul că cele două staruri au vorbit și au râs minute în șir, părând a se simți foarte bine împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă Shakira și Tom Cruise sunt noul cuplu de la Hollywood, după ce cele două vedete au fost surprinse împreună la unul dintre cele mai importante evenimente sportive. Actorul și cântăreața păreau a se simți excelent împreună și nu ar fi exclus ca între ei să se fi înfiripat o idilă. Asta cu atât mai mult cu cât Tom Cruise e singur de ceva vreme, iar Shakira s-a despărțit și ea de partener.

shakira-2-scaled-1shakira-2-scaled-1

Shakira, toată un zâmbet alături de Tom Cruise la un eveniment

Shakira (46) și Tom Cruise (60) s-au numărat printre oaspeții celebri de la Miami Grand Prix, de unde nu au lipsit staruri caRoger Federer, DJ Khaled, Serena Williams și alții. Chiar dacă erau multe vedete de A-list acolo, paparazzilor nu le-a scăpat apariția actorului și a actriței columbiene, care păreau a se simți excelent împreună.

Citește și: Presa spaniolă scrie că Shakira ar avea un nou iubit: „Se întâlnesc deja de patru luni’. Artista se mută în SUA cu copiii

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…'

Citește și: Cum arată Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise, la 15 ani

Citește și: Nici o misiune nu este imposibilă pentru Tom Cruise!

Chiar dacă până acum niciunul dintre ei nu a confirmat existența unei relații, asta nu i-a împiedicat pe fani să facă speculații pe baza chiemiei evidente dintre cele două staruri. Cu siguranță pentru cei care nu i-au recunoscut cei doi păreau un cuplu. Shakira și Tom Cruise s-au întreținut minute în șir și au râs împreună, chimia dintre ei fiind evidentă.

Și cum Tom Cruise s-a despărțit de iubită de ceva timp, la fel și Shakira, fanii consideră că este un timing bun pentru ca cele două vedete să construiască o relație.

Și Shakira, și Tom Cruise sunt „liberi de contract”

Despre despărțirea dintre Shakira și Pique, după 11 ani de relație a curs extrem de multă cerneală, mai ales că la mijloc erau și copiii. Cântăreața originară din Columbia și fostul fotbalist nu au fost niciodată căsătoriți, dar au împreună doi băieți. Despărțirea a survenit după ce Pique a înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia. Se pare că fotbalistul ar fi renunțat la Shakira pentru o iubită mai tânără, întrucât aceasta este mai deschisă și i-ar permite lui Pique să umble și cu alte femei.

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique.

Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona’, scria publicația El Nacional.

Tom Cruise nu mai formează nici el un cuplu Tom Cruise cu actrița Hayley Atwell (40), de care s-a despărțit anul trecut, după doi ani de relație. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mission Impossible 7'.

Relația dintre Tom și Hayley a fost autentică. În ciuda anumitor zvonuri, cei doi nu s-au prefăcut că sunt împreună doar pentru public. Se înțeleg bine și au o chimie fantastică, de aceea au mai încercat să repare relația după prima separare. Din păcate, ceea ce funcționat atât de bine între ei în spatele ușilor închise nu a mai mers când idila lor a devenit publică. Acum au decis să rămână doar prieteni', declara o sursă din proximitatea celor doi actori The Sun.

Foto Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton