Shakira a fost desemnată prima Femeie latină a anului, la premiile Billboard: "Mă simt extrem de onorată"

 Radulescu Ruxandra
.

Shakira a fost desemnată prima „Femeie latină a anului', la premiile Billboard. După despărțirea dureroasă de tatăl copiilor ei, Gerard Pique, artista de origine columbiană a bifat o realizare profesională extraordinară. Shakira va primi premiul de „Femeia anului” la Gala Premiilor Billboard, eveniment ce se va desfășura pe data de 7 mai 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Shakira a fost desemnată prima „Femeie latină a anului', la premiile Billboard. Premiul vine într-un moment al provocărilor personale pentru vedetă. Piesa Shakirei „BZRP Music Sessions #53' este o colaborare între artista columbiană și DJ-ul argentinian Bizzarap. Piesa îl vizează pe fostul partener al Shakirei, fostul fotbalist Gerard Piqué, alături de care este mama a doi fii. Shakira se confruntă și cu acuzații de fraudă fiscală în Spania, procurorii spanioli acuzând-o în 2018 că nu a plătit 14,5 milioane de euro – sau aproximativ 13,9 milioane de dolari – în taxe pe veniturile realizate între 2012 și 2014. Shakira a negat orice faptă greșită.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Shakira: Prosecutor seeks eight-year sentence for star over tax evasionBREAKING NEWS – FILE PHOTO – Shakira: Prosecutor seeks eight-year sentence for star over tax evasion

Shakira a fost desemnată prima „Femeie latină a anului', la premiile Billboard

De-a lungul carierei sale, Shakira a câștigat mai multe premii Latin Grammy și a devenit unul dintre cel mai bine vânduți artiști din toate timpurile. De asemenea, Shakira este cea mai vândută artistă feminină din toate timpurile.

Shakira a postat pe contul de socializare un mesaj de mulțumire:

„Mă simt extrem de onorată, vă mulțumesc foarte mult!”

„Shakira este cea mai bună femeie în muzică. Datorită ei, femeile latine din întreaga lume au fost susținute să scrie și să compună o muzică profund personală”, a declarat Leila Cobo, directorul de conținut al Billboard pentru Latin/Español.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, deși amânaseră nunta: „Acum suntem în Bucovina, la nașii noștri’. Imagini de la eveniment

Citește și: Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu. Imagini cu vila pe care artista și-a construit-o în Constanța: „Copiii abia așteaptă mutarea’

Citește și: Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat. Verdictul juraților: „Cine scoate 6000 de euro ca să…”

„Shakira a avut un rol esențial în modelarea peisajului vibrant și divers al muzicii latine și al muzicii în general de-a lungul carierei sale', a declarat Ronald Day, președintele de divertisment și strategie de conținut pentru Telemundo.

Shakira, mesaj tranșant pentru mass media

La scurt timp după ce s-a mutat în America, Shakira a scris un mesaj pe Twitter, prin intermediul căruia a cerut să le fie respectată intimitatea copiilor ei, Milan și Sasha.

În această perioadă de schimbare în viața mea ca personaj public, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în jurul meu și al familiei mele.(…) Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au îndurat un an foarte greu, suferind hărțuiri necontenite și persecuții fără alinare din partea paparazzilor și a mai multor instituții de presă din Barcelona. Implor mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. (…) Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la intrarea și ieșirea din școala lor, să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare și recreative, așa cum a făcut mass-media la Barcelona.', a fost o parte a mesajului transmis de Shakira.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton