Shakira, îngrozită de ceea ce a găsit în vila ei din Miami, unde voia să se mute cu cei doi copii. A părăsit imediat locuința

 Calin Maria Bianca
.

Shakira, îngrozită de ceea ce a găsit în vila ei din Miami, unde voia să se mute cu cei doi copii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Shakira a decis să înceapă o nouă viață, alături de cei doi copii ai săi, Milan și Sasha. Cei trei au plecat definitiv din Barcelona, după ce scandalul și despărțirea dintre celebra artistă și Gerard Pique a ținut primele pagini ale presei internaționale, astfel că s-au îndreptat către vila de lux din Miami, unde au avut însă parte de o surpriză cu adevărat neplăcută. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Shakira a decis să lase în urmă trecutul și să se mute din Barcelona, alături de cei doi copii ai săi, întrucât vrea să înceapă o viață nouă, departe de tot ceea ce s-a întâmplat în orașul din Spania. Starul internațional a părăsit Barcelona duminică, 2 aprilie, împreună cu cei doi copii ai ei și ai lui Gerard Pique, Sasha și Milan, și a mers la vila de lux pe care o deține în Miami, gata să se mute acolo.

odi2mjbkndvhnjqxzmrlmgzlmznhnjc2ymi.thumb_odi2mjbkndvhnjqxzmrlmgzlmznhnjc2ymi.thumb_

Ei bine, se pare că norcul nu a fost de partea lor. Shakira a avut parte de o experiență cu adevărat neplăcută când a deschis ușa de la intrare, astfel că a fost nevoită să își ia cei doi copii și să plece de acolo cât mai repede, fără a putea să se mute momentan în vila ce valorează  aproximativ 17,5 milioane de dolari americani, conform digisport.ro.

Citește și: Ce relație are Gerard Pique cu copiii lui, după divorțul de Shakira: „Fiecare are responsabilitatea lui'. Milan și Sasha au rămas în grija mamei

Citește și: Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Unde locuiește acum cu cei doi copii: „Un nou capitol”

Citește și: Cum arată casa de la țară a Andreei Marin, de la Doftana: „An de an plantăm pomi și flori multicolore”

Citește și: Alec Baldwin a scăpat de acuzații în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins: „Susținem investigația adecvată pe mai departe”

Shakira, îngrozită de ceea ce a găsit în vila ei din Miami, unde voia să se mute cu cei doi copii

Potrivit presei din Spania, era imposibil de locuit în vila de lux a Shakirei din Miami, asta deoarece era invadată de termite. Artista și-a luat copiii și a plecat, însă în același timp a apelat la o companie de specialitate pentru dezinsecție. Momentan, artista se vede nevoită să aștepte câteva zile, până când problema va fi rezolvată în totalitate și nu își supune copiii vreunui risc.

Shakira vrea să își cumpere o casă nouă?

Ei bine, tot în presa spaniolă se scrie faptul că Shakira a început deja să-și caute o altă locuință. Mai mult decât atât, se zvonește că vrea o vilă mult mai luxoasă decât aceasta, pe care este dispusă să cheltuie nu mai puțin de 50 de milioane $.

Cântăreața a fost surprinsă, alături de un agent imobiliar, în timp ce a vizionat mai multe vile de lux, astfel că pe actuala proprietate, Shakira ar urma să o vândă pentru prețul de aproximativ 15 milioane $, urmând să înceapă în adevăratul sens al cuvântului o viață nouă alături de cei doi copii pe care-i are.

Shakira și-a anunțat fanii că se mută în Miami

Shakira nu a trecut deloc prin momente frumoase în ultima vreme și a fost încărcată de numeroase evenimente deloc plăcute, în care, fără să vrea, au fost integrați și cei doi copii pe care-i are cu fostul ei partener, Gerard Pique, care a înșelat-o. Recent, artista internațională și-a ținut fanii la curent și le-a explicat că o să se mute în Miami la vila pe care o are, mulțumindu-le pentru toate clipele frumoase.

„Am rămas o perioadă în Barcelona, pentru a le oferi copiilor mei stabilitate. Aceeași stabilitate pe care o căutăm acum într-un alt colț al lumii, alături de familie, de prieteni și de mare. Astăzi începe un nou capitol în căutarea fericirii lor.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, în perioada atât de agitată din Barcelona, orașul unde am învățat că prietenia durează clar mai mult decât dragostea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost acolo să mă înveselească, să-mi șteargă lacrimile și celor care m-au inspirat. Mulțumesc publicului meu din Spania, care întotdeauna mi-a arătat dragoste și loialitate. Pentru voi, ăsta este doar un „ne vedem mai târziu’, așa cum tatăl meu obișnuia să spună.’, a scris artista, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton