Shakira a fost înșelată de Gerard Pique în timp ce tatăl ei era internat la Terapie Intensivă: "Totul mi se întâmpla în același timp"

 Dumitrache Laura
.

Shakira și Gerard Pique s-au desăpărțit după 12 ani de relație. La mai bine de un an de la despărțire, artista a vorbit despre cea mia grea perioadă din viața ei. Separarea de tatăl copiilor săi a afectat-o foarte tare. Shakira a descoperit că este înșelată de fostul fotbalist în perioada în care tatăl ei era internat în spital, după ce suferise un accident rutier.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în urmă cu mai bine de un an. Cei doi au fost împreună 12 ani și au doi copii, Sasha și Milan. În prezent, îndrăgita cântăreață locuiește în Miami, alături de copiii ei. Recent, Shakira a vorbit despre perioada în care relația ei a început să se destrame.

shakira si tatal eishakira si tatal ei

Tatăl Shakirei, William Mebarak Chadid a suferit un accident în timp ce se afla drum spre Barcelona, unde artista locuia alături de copiii săi si Gerard Pique. Bărbatul a fost rănit grav și a fost internat la Terapie Intensivă. În tot acest timp, Shakira a aflat că Pique o înșeală.

Citește și: Shakira și pilotul Lewis Hamilton formează un cuplu. Au fost surprinși în timp ce se sărutau în fața prietenilor

Citește și:Shakira oferă un salariu surprinzător pentru bona pe care o va angaja. Ce sumă uriașă plătește pentru binele copiilor ei

Citește și:Produsul pe care Denise Rifai nu-l consumă niciodată: 'Am observat că mi se umflă picioarele și este dizgrațios'. Cum se menține în formă

Citește și:Cristina Spătar a publicat fotografiile oficiale de la nunta cu Vicențiu Mocanu: „Nu uitați niciodată că…'. Ce nu s-a văzut la petrecere

Shakira a fost înșelată de Gerard Pique în timp ce tatăl ei era internat la Terapie Intensivă

Shakira s-a despărțit de Gerad Pique după 12 ani de relație. Anul trecut, cei doi au anunțat despărțirea, după ce s-a aflat că fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă. La mai bine de un an de la separare, Shakira a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Starul internațional a dezvăluit că în perioada când tatăl ei se afla internat la Terapie Intensivă, a aflat că Pique o înșeală. Tatăl vedetei, William Mebarak Chadid a suferit un accident rutier în drum spre Barcelona.

Toate s-au întâmplat deodată. Căminul meu se destrăma. Aflam din presă că eram trădată în timp ce tatăl meu era internat la terapie intensivă', a declarat Shakira pentru People en Español, potrivit unica. De asemenea, cântăreața credea că tatăl ei nu va supraviețui pentru a o ajuta să treacă peste această situație dificilă. „Bărbatul pe care îl iubeam cel mai mult, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam vorbi cu el sau cu cel mai bun prieten al meu ca să primesc sfaturile de care aveam atât de multă nevoie', a mai spus artista.

Shakira: „Tatăl meu este cel mai bun exemplu de reziliență”

Shakira are o relație apropiată cu familia ei, iar cu tatăl ei se întelege foarte bine. Artista îl consideră pe tatăl ei cel mai bun exemplu și speră ca relația dintre părinții ei să fie un model pentru fiii ei. „Tatăl meu este cel mai bun exemplu de reziliență, iar mama i-a fost alături zi și noapte. Ei sunt reflexia visului care nu s-a îndeplinit pentru mine. Sper să fie ei modele pentru copiii mei când vine vorba de iubire și răbdare în relație, devotament și poftă de viață', a mai declarat Shakira.

Anul trecut, artista declara că despărțirea de Gerard Pique s-a transformat într-un scandal în presă, iar acea perioadă una dintre cele mai grele din viața sa. Pique a înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti, în vârstă de 24 de ani. Clara lucrează pentru compania deținută de fotbalist, iar după despărțirea de artistă, fostul fotbalist și-a oficializat relația cu noua iubită.

Shakira și Pique nu s-au căsătorit niciodată

Gerard Pique și Shakira au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă internațională. Cei doi au fost împreună 12 ani, dar nu au fost căsătoriți niciodată. Artista i-a dăruit fotbalistului doi băieți, Sasha și Milan. Întrebată de ce nu s-a căsătorit cu fostul partener, Shakira a dezvăluit că se teme de căsătorie.

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul luiNiciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult', declara artista în trecut, pentru Latin Times.

Sursa foto: Profimedia/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton