Shakira recunoaște că a fost dependentă emoțional de bărbați: "Azi, mă simt împlinită și singură"

 Dumitrache Laura
.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din lume. După o relație de 12 ani, Shakira s-a despărțit de fostul fotbalist Gerard Pique. Au împreună doi băieți, Sasha și Milan, care au rămas alături de mama lor după separarea părinților lor. Recent, cântăreața a vorbit pentru prima oară despre separarea de Pique, mărturisind că a fost mereu atașată emoțional de bărbații din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Shakira, în vârstă de 46 de ani, și Pique, 36 de ani, s-au despărțit în luna iunie, anul trecut. Cei doi s-au separat după 12 ani de relație, iar fotbalistul de la FC Barcelona s-a cuplat cu Clara, în vârstă de 23 de ani. Abia acum, artista a vorbit despre separarea cu scandal de tatăl celor copiii ai săi.

shakirashakira

Fotbalistul s-a despărțit de celebra artistă, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de o tânără de 23 de ani. Recent , Shakira a decis să vorbească despre separarea de fostul partener. În urmă cu câteva săptămâni, Shakira a lansat piesa Session 53, în care făcerea referire la infidelitatea lui Pique.

Citește și: Shakira, un nou mesaj pentru Pique, în cea mai recentă piesă: „Nu mai ești binevenit aici. Am văzut ce mi-a reproșat prietena ta”

Citește și:Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o: „E mai bine decât mersul la psiholog”

Citește și:Tibi Clenci nu va mai face parte din juriul Bravo, ai stil, în acest sezon: „M-am simțit onorat să le fiu alături, ca mentor'

Citește și:Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, se mută definitiv în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile”

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira recunoaște că a fost dependentă emoțional de bărbați

Shakira a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit de fostul fotbalist Gerard Pique. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha, iar după separarea de artistă, Pique și-a oficializat relația cu Carla, o tânără de 23 de ani. Solista columbiană a lansat melodia Session 53, în care face referire la infidelitatea fostului ei partener. Mai mult, artista a mărturisit că întotdeauna a fost atașată emoțional de bărbații din viața ei.

„Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică', a spus Shakira în noul interviu acordat la „El punto'.

Shakira: „Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate”

Artista a ami spus că și-a folosit vocea pentru a sprijni femeile care au trecut și încă se confrunt cu astfel de situații. Shakira a reușit să capteze atenția după lansarea piesei Session 53.

„În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea. Si să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate. Intr-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant. Așa cum spunea Madeleine Albright, ‘există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele’', a spus ea.

Shakira a ajuns la un acord cu Gerard Pique

Îndrăgita artistă a ajuns la un acord cu Gerard Pique. Shakira și fostul atacant de la FC Barcelona au încheiat un acord în ceea ce privește custodia copiilor lor. Vedeta columbiană se va muta la Miami, alături de Milan și Sasha, iar Pique își va putea vizita copiii ori de câte ori dorește.

Shakira a dezvăluit că ideea colaborării cu Bizarrap a fost fiului ei. „El a fost cel care mi-a făcut cunoștință cu muzica lui Bizarrap.' a spus cântăreața.Artistul i-a dat voie Shakirei să se descărce după despărțirea scandaloasă de Pique.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton