Shakira a recunoscut că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o și s-au despărțit: „Este cea mai neagră perioadă din viața mea. Am încredere că ne vom da seama...”

 Calin Maria Bianca
.

Shakira a recunoscut că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o și s-au despărțit. Nu mai este un secret pentru nimeni că Shakira anunța în urmă cu un an faptul că se desparte de tatăl copiilor ei, după ce l-a prins în timp ce o înșela. Nu a putut trece peste acest gest și a ales să își vadă de viața ei. Au trecut printr-un scandal de proporții, însă acum artista nu s-a mai ascuns și a spus clar că-i este greu fără el. Cele mai noi declarații ale Shakirei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A trecut mai bine de un an de când Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după ce a fost înșelată de acesta cu fosta lui angajată, Clara Chia Marti, care de atunci a rămas iubita sa. A urmat un atac al Shakirei prin intermediul muzicii, în care a numit-o pe rivala ei drept „Casio' și „Twingo', în timp ce ea este „Rolex' și „Ferrari', însă acum recunoaște că încă îl iubește pe tatăl copiilor săi și speră ca totul să fie doar 'un coșmar'.

shakira8shakira8

Citește și: De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira: „E mai conservatoare, vrea să aibă totul sub control”. Ce îl lasă să facă noua iubită

Citește și: Shakira și Gerard Pique s-au împăcat de dragul copiilor, la un de la despărțire: „Nu mai există nicio problemă”

Citește și: Tristan Tate, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu: „Nu m-am simțit frustrat în închisoare. Singura nedreptate pentru mine a fost că…'

Citește și: „Spre dimineață a spus că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă”. Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a decedat, dezvăluiri cutremurătoare

Shakira a recunoscut că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o și s-au despărțit

Shakira nu a mai ascuns faptul că încă se gândește la Pique chiar și după un an de la despărțire. Mai mult decât atât, a recunoscut și că traversează una dintre cele mai crunte perioade din viața ei de până acum, mai ales că la mijloc sunt implicați și cei doi copii pe care-i au împreună. Artista susține că a tot analizat ce s-a întâmplat, însă deși știe că i s-a făcut mult rău, speră ca totul să fie doar un 'vis urât'.

„Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală. Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea', a spus Shakira potrivit Mundo Deportivo.

Shakira: 'Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei'

Shakira a spus clar că nu-i este deloc ușor să traverseze aceste momente, mai ales fiindcă prin intermediul școlii, copiii ei sunt supuși la tot felul de răutăți și de replici care le aduc doar suferință, toate fiind legate de despărțirea dintre ea și Gerard Pique. Artista își dorește ca ea și tatăl copiilor ei, să îngroape securea războiului, explicând că au o datorie față de minunile pe care le au împreună.

'Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor', a continuat ea.

Ca orice mamă, Shakira își dorește tot binele pentru copiii ei, astfel că a ales să țină despărțirea de tatăl lor ascunsă față de ei. Totuși, la un moment dat s-a aflat, însă în continuare continuă să-i protejeze de toate știrile și informațiile despre ei, care le face doar rău.

'Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează', a conchis artista pentru sursa menționată mai sus.

Shakira a suferit după despărțirea de Gerard Pique

Reamintim că Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani, iar fostul fotbalist are deja o relație cu o studentă în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti. Cântăreața a suferit enorm în urma despărțirii de tatăl copiilor ei și l-a umilit în melodiile sale recent lansate.

'(…) Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă’, a spus Shakira în urmă cu mai multe luni.'

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton