Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Unde locuiește acum cu cei doi copii: "Un nou capitol"

 Raiciu Adriana
.

Presa internațională scrie că Shakira ar fi primit o scrisoare din partea fostului socru, în care i se cere să plece din casa din Barcelona, unde a locuit cu Pique și cei doi copii. Totodată, pe contul său de Facebook, artista a făcut primele declarații despre mutarea din Spania. Iată decizia luată de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Presa spaniolă scrie că artista, în vârstă de 46 de ani, a primit o scrisoare din partea fostului socru, în care îi spunea să abandoneze fosta casă unde a locuit cu Pique și cei doi copii. Totul s-ar fi întâmplat după ce ea a scos piesa care îl vizează pe Pique și noua lui iubită, în emisiunea lui Jimmy Fallon, luna trecută, scrie Daily Mail. Joan Pique ar fi lăsat-o pe aceasta să stea în vila din Spania până pe 30 aprilie, apoi ar fi trebuit să plătească anumite compensații financiare, ceea ce nu i-a convenit vedetei.

22

Totuși, mulți au spus că Shakira a decis să se mute din Barcelona, alături de cei doi copii ai săi, întrucât vrea să înceapă o viață nouă, departe de tot ceea ce s-a întâmplat în orașul din Spania. Astfel, starul internațional a părăsit Barcelona duminică, 2 aprilie, împreună cu cei doi copii ai ei și ai lui Gerard Pique, Sasha și Milan.

Citește și: Presa spaniolă scrie că Shakira ar avea un nou iubit: „Se întâlnesc deja de patru luni’. Artista se mută în SUA cu copiii

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…'

Citește și: Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire: „Nu înceta niciodată să visezi'

Citește și: Momentul în care Ana Morodan este oprită în trafic de Poliție. Vedeta a fost scoasă din mașină de oamenii legii, în mijlocul intersecției

Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona

Cei trei au plecat într-o scurtă călătorie, iar apoi destinația finală va fi Miami, unde artista are o locuință în valoare de aproape 20 de milioane de euro. Totuși, înainte de a pleca din Spania, aceasta a decis să ia legătura cu tatăl copiilor, pentru a-l informa despre plecarea lor, dar a vorbit și cu avocatul fotbalistului.

„Am rămas o perioadă în Barcelona, pentru a le oferi copiilor mei stabilitate. Aceeași stabilitate pe care o căutăm acum într-un alt colț al lumii, alături de familie, de prieteni și de mare. Astăzi începe un nou capitol în căutarea fericirii lor.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, în perioada atât de agitată din Barcelona, orașul unde am învățat că prietenia durează clar mai mult decât dragostea.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost acolo să mă înveselească, să-mi șteargă lacrimile și celor care m-au inspirat. Mulțumesc publicului meu din Spania, care întotdeauna mi-a arătat dragoste și loialitate.

Pentru voi, ăsta este doar un „ne vedem mai târziu', așa cum tatăl meu obișnuia să spună.', a scris artista, pe pagina sa de Facebook.

Shakira ar avea un iubit

Potrivit presei spaniole, se pare că mutarea Shakirei în Statele Unite ale Americii este preconizată la începutul lunii aprilie. Pe lângă faptul că artista își dorește o viață nouă pentru ea și cei doi copii, se pare că decizia ei ar avea legătură și cu un bărbat pe care l-a cunoscut de câteva luni.

„Se pare că artista columbiană și-ar fi găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios pe care l-ar fi cunoscut în Miami. Cei doi se întâlnesc deja de patru luni’, scriu jurnaliștii spanioli, fără să ofere alte detalii, potrivit Daily Mail.

sursă foto- Facebook și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton