Shakira oferă un salariu surprinzător pentru bona pe care o va angaja. Ce sumă uriașă plătește pentru binele copiilor ei

 Calin Maria Bianca
.

Shakira oferă un salariu surprinzător pentru bona pe care o va angaja. Ce sumă uriașă plătește pentru binele copiilor ei. Toată lumea știe faptul că Shakira și Pique au ținut primele pagini ale ziarelor, asta după ce s-a aflat că el a înșelat-o. S-au despărțit cu mare scandal, astfel că celebra cântăreață a luat o decizie radicală. Mai concret, s-a mutat la Miami, împreună cu băieții săi, Milan și Sasha, iar fiindcă este singură și trebuie să se împartă cu toate treburile, a decis să angajeze o bonă, care să se ocupe perfect de cei doi copii ai săi cât timp ea nu este acasă. Prin urmare, fiindcă pretențiile sunt mari, și salariul și condițiile puse la dispoziție sunt pe măsură. Iată ce suma impresionantă pe care este dispusă să o ofere bonei care va avea grijă de cei doi băieți ai săi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După despărțirea tumultuoasă pe care au avut-o, Shakira şi Pique au căzut de acord privind custodiei copiilor. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, dar au împreună doi băieți, astfel că după ce au decis să meargă pe drumuri separate, întrebarea care nu le dădea pace este ce o să se întâmple cu custodia copiilor. Într-un final, au ajuns la un consens, astfel că fostul fotbalist își va putea vizita copiii timp de 10 zile în fiecare lună.

shakira09shakira09

În restul timpului, mai concret 20 de zile pe lună, copiii sunt în exclusivitate în custodia Shakirei, astfel, fiindcă este un star internațional, unde evenimentele și concertele sunt la ordinea zilei, este de la sine înțeles că are nevoie de un ajutor. Prin urmare, a decis să își angajeze o bonă, însă nu una oarecare, ci care să îndeplinească o serie de condiții impuse de ea.

Citește și: Shakira, îngrozită de ceea ce a găsit în vila ei din Miami, unde voia să se mute cu cei doi copii. A părăsit imediat locuința

Citește și: Ce relație are Gerard Pique cu copiii lui, după divorțul de Shakira: „Fiecare are responsabilitatea lui'. Milan și Sasha au rămas în grija mamei

Citește și: Concurentele de la Bravo, ai stil!, show incendiar la Petrecerea VIVA! 2023. În ce ținute wow au defilat

Citește și: Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor, cu plasturi pe față. Detalii din anchetă: ar fi plănuit să fugă după ce și-a lovit soția cu ciocanul în cap

Shakira oferă un salariu surprinzător pentru bona pe care o va angaja

Când vine vorba despre binele copiilor ei și despre bunăstarea lor, Shakira nu se uită absolut deloc la bani. Recent, s-a aflat că este în căutarea unei persoane care să aibă grijă de copiii ei în Miami, Statele Unite ale Americii. Totuși, nu este un job oarecare, asta deoarece vedeta internațională are o serie condiții bine pus la punct.

Una dintre cele mai importante condiții impuse de vedeta columbiancă este ca bona băieților să nu aibă niciun fel de contact cu presa, la fel și copiii ei. În ultima jumătate de an, cântăreață a tot încercat să găsească o femeie care să întrunească condițiile impuse de ea, astfel că a crescut considerabil suma pe care o oferă pentru a avea grijă de băieții ei.

Ce sumă uriașă plătește pentru binele copiilor ei

Potrivit informațiilor obținute de La Vanguardia, artista este dispusă să plătească suma de 2.400 de dolari pentru o bonă, sumă care acoperă și cheltuielile de călătorie din Barcelona în noua sa casă din State. Mai mult decât atât, Shakira îi oferă și cazare în conacul luxos deținut în Miami, care are șase dormitoare, o sală de jocuri, spa, sală de sport și șapte băi, fiind situat în zona exclusivistă North Bay Road Drive.

Shakira și pilotul Lewis Hamilton formează un cuplu?

Shakira și Pique s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu câteva luni, asta după ce l-a prins în timp ce o înșela. Ei bine, au încheiat orice legătură, iar recent, Shakira a fost surprinsă, din nou, în compania pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, după ce recent au apărut zvonuri că ar forma un cuplu. Presa internațională speculează că între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de iubire, mai ales că luna trecută au fost surprinși la o cină romantică pe un iaht de lux, în Miami. Totuși, niciunul dintre ei nu a declarat nimic în acest sens.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton