Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami, iar Poliția a intervenit: "Fratele cântăreței a sărit la bătaie"

 Radulescu Ruxandra
.

Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami, iar forțele de ordine au intervenit. Shakira și Gerard au fost implicați într-un scandal-monstru, când fotbalistul a venit recent la Miami, pentru a-și vizita copiii. Shakira a părăsit în urmă cu câteva luni Barcelona, unde locuise alături de Pique, și s-a mutat în Miami. Gerard Pique și-a făcut apariția la ușa Shakirei fără actuala iubită Clara Chia, totuși între sportiv și fosta iubită a izbucnit o ceartă intensă, care a necesitat intervenția Poliției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami, iar Poliția a intervenit. Shakira a părăsit oficial Barcelona pentru a se muta în Miami, împreună cu fiii ei și ai lui Gerard Pique. Miercuri, fortbalistul a venit la Miami, pentru a-și vizita copiii. Gerard Pque s-a prezentat singur acasă la fosta sa parteneră, Shakira, deși artista nu s-ar fi împotrivit ca Clara Chia să-l acompanieze. Din nefericire, situația nu decurs tocmai bine, căci între Shakira și Gerard Pique a izbucnit un scandal-monstru, iar fratele artistei a sărit să-l bată pe sportiv. Poliția a intervenit imediat pentru a calma spiritele.

Shakira receives a little visit from the Spanish policeShakira receives a little visit from the Spanish police

Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami, iar Poliția a intervenit

Gerard Pique a plecat miercuri, 26 aprilie, la Miami, reședința actuală a Shakirei, pentru a se întâlni cu copiii lui. El a călătorit fără iubita sa, Clara Chia, deși, Shakira nu ar fi avut o problemă ca aceasta să-l însoțească. Din păcate, întîlnirea dintre Gerard Pique și Shakira a decurs dezastruos, căci între ei ar fi izbucnit o cearta, iar fratele cântăreței ar fi sărit în apărarea ei. Între cei doi bărbați ar fi avut loc o bătaie, iar Poliția a intervenit pentru a aplana conflictul.

Citește și: Câți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor 2023

Citește și: „E o frică permanentă, fac terapie”. Adda a rămas cu sechele după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Ce o sperie cel mai mult
Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația', a declarat Verónica Bastos, citată de Mundo Deportivo, notează Libertatea.ro.

Shakira a anunțat că părăsește Barcelona și se mută în Miami

Shakira a transmis în urmă cu ceva timp că a decis să plece definitiv din Barcelona și să se stabilească peste Ocean, alături de cei doi copii ai ei. Shakira a anunțat pe social-media că este pregătită pentru un nou capitol, în viața ei.

„M-am stabilit în Barcelona pentru a da stabilitate copiilor mei, aceeași stabilitate pe care o vom cauta în alt colț al planetei împreună cu prieteni și familie. Astăzi, vom începe un alt capitol pentru a ne găsi fericirea. Mulțumim tuturor pentru că ați navigat împreună cu mine pe aceste valuri în Barcelona, locul unde am învățat că prietenia este mai durabilă decât iubirea.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat acolo, mi-au șters lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc. Vreau să mulțumesc publicului spaniol care m-a primit cu căldură și loialitate. Promit că ne vom vedea în curând’, a scris Shakira în mediul online, după ce a părăsit Spania.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton