Shakira și Gerard Pique s-au împăcat de dragul copiilor, la un de la despărțire: "Nu mai există nicio problemă"

 Dumba Gabriela
.

Shakira și Gerard Pique s-au împăcat de dragul copiilor, la un de la despărțire sau, cel puțin, așa anunță presa spaniolă, care citează apropiați ai celor doi. Astfel, atât Shakira, cât și Gerard Pique se bucură de copii pe rând, fără certuri sau neplăceri, iar prietenii lor au declarat, sub anonimat, că nu mai există niciun fel de ceartă sau discuții între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A trecut un an și două luni de când Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după ce a fost înșelată de acesta cu fosta lui angajată, Clara Chia Marti, care de atunci a rămas iubita sa. A urmat un atac al Shakirei prin intermediul muzicii, în care a numit-o pe rivala ei drept „Casio” și „Twingo”, în timp ce ea este „Rolex” și „Ferrari”.

Shakira and her sons Sasha and Milan Pique Mebarak seen departing via JFK Airport in New YorkShakira and her sons Sasha and Milan Pique Mebarak seen departing via JFK Airport in New York

Ce spun prietenii despre împăcarea dintre Shakira și Pique

Presa spaniolă a anunțat că Shakira și Pique au decis să nu își mai spele rufele în public, de dragul celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan. Cei doi și-au promis unul altuia că nu se vor mai certa pe fondul timpului petrecut de fiecare cu cei doi băieți.

Însă, Pique va trebui să închirieze un apartament în Miami, unde copiii locuiesc alături de mama lor, pentru ca aceștia să nu mai facă atâtea drumuri SUA – Spania și invers de-a lungul anului.

„Ei respectă acordul de separare întocmai, nu mai există niciun fel de discuție sau problemă', spun apropiații Shakirei. Situația este confirmată ulterior și de apropiații lui Gerard Piqué: „Așa stau lucrurile, nu există nicio problemă'.

Shakira și cei doi copii au plecat definitiv din Barcelona și s-au stabilit la Miami, acolo unde artista deține o proprietate impresionantă, a cărei valoare este estimată la aproximativ 16 milioane de euro.

Dacă Pique e fericit cu Clara Chia, Shakira se iubește cu Lewis Hamilton

Cântăreața este fericită, singură și fără obligații. Relația ei cu Lewis Hamilton, cu care a fost văzută foarte afectuoasă în timpul unei vizite la Barcelona, este mai mult sporadică decât stabilă, potrivit unor surse directe ale cântăreței.

Shakira profită din plin de statutul de femeie singură și vrea să se distreze. Cei din jurul ei o susțin și o încurajează să se bucure din plin de viață, deoarece a avut parte de câteva luni grele, citează libertatea.ro.

Între timp, Gerard Piqué menține o relație foarte stabilă cu Clara Chía, cu care locuiește împreună de câteva luni. Ei încetează să se mai vadă doar atunci când copiii lui Gerard Piqué sunt acasă, pentru că nu vor să aibă probleme cu Shakira.

Citește și: Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei, Victor Cornea. Cum l-a filmat pe tenismen alături de Ella și Clara

Citește și: Versurile obscene cântate de artistul Gheboasă la Untold au creat controverse. Cezar Ouatu, comentariu ironic: „Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul'

Shakira a suferit enorm după despărțirea de Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani, iar fostul fotbalist are deja o relație cu o studentă în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti. Cântăreața a suferit enorm în urma despărțirii de tatăl copiilor ei și l-a umilit în melodiile sale recent lansate.

În interviul pe care l-a acordat jurnalistului mexican Enrique Acevedo, de la Televisa, cântăreața a spus tot ce avea pe suflet.

„Fiul meu mi-a zis: „Mami, trebuie să faci ceva cu Bizarrap, este un zeu în muzica din Argentina!”. Sunt chiar în mijlocul unei dezbateri din cauza acestei melodii. Fiul meu mi-a făcut cunoscută muzica lui Bizarrap. (…) Am invocat faptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, pentru a forma o familie.

Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă', a mai afirmat Shakira.

La începutul anului, Shakira a lansat o melodie în versurile căreia vorbește despre Gerard Pique și Clara Chia Marti, iar artista a fost mult mai dură.

'Nu mă întorc la tine, nici dacă plângi în fața mea sau mă implori',  'M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc', 'Fără resentimente, dragă, îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare', 'Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine', 'Eu fac cât două de 22', 'Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo', 'Ai schimbat un Rolex cu un Casio', au fost unele dintre versurile melodiei care a strâns 352 de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton