Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV, a făcut deja pregătirile pentru înmormântare: "Vreau să fie un fel de festival al dragostei..."

 Radulescu Ruxandra
.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV, a făcut pregătirile pentru înmormântare. Actrița Shannen Doherty, 52 de ani, diagnosticată cu cancer în stadiu IV, a dezvăluit în cadrul unui podcast, cum ar vrea să decurgă înmormântarea ei, dar și ce dorește să se întâmple cu propriul trup, după ce va trece în neființă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Shannen Doherty, cunoscută publicului român încă din anii ’90, datorită rolului Brenda Walsh, din serialul Beverly Hills, 90210, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. În ciuda diagnosticului extrem de grav, ce multora ar părea o condamnare teribilă, Shannen Doherty abordează situația cu o atitudine resemnată, celebrând, plină de recunoștință, fiecare moment al vieții. În cadrul podcastului Lets Be Clear With Shannen Doherty, aceasta a dezvăluit că își dorește să fie incinerată, iar cenușa ei să fie amestecată cu rămășițele tatălui, dar și a câinelui ei.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – STATE FARM TO SHANNEN DOHERTYCALM DOWN, IT’S ONLY CANCER. Claims Actress Is Just Looking For SympathyBREAKING NEWS – FILE PHOTO – STATE FARM TO SHANNEN DOHERTYCALM DOWN, IT’S ONLY CANCER. Claims Actress Is Just Looking For Sympathy

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV, a făcut pregătirile pentru înmormântare

Shannen Doherty a făcut dezvăluiri tulburătoare despre înmormântarea ei, oferind un exemplu de resemnare și demnitate în fața sfârșitului inevitabil…Shannen Doherty vrea ca trupul ei să fie incinerat, iar „cenușa să fie amestecată cu rămășițele tatălui și a câinelui ei„. Artista vrea ca la ceremonia funerară să fie prezenți doar cei apropiați, care și-au manifestat aprecierea față ea în timpul vieții, nu persoane ce ar veni doar din complezență.

Citește și: Primele imagini cu Ramona Olaru și noul iubit. Cum arată bărbatul care o face să râdă în hohote, pe stradă

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce s-a afișat în brațele lui Daniel de la Insula iubirii: „A fost inițiativa lui. Am legat o relație…’. Fosta ispită a invitat-o în Grecia

Citește și: Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Este mai tânără cu 8 ani decât celebrul artist

„O mulțime de oameni care cred că ar apărea (la înmormântare) și pe care nu îi vreau acolo. Nu vreau ca ei să fie acolo pentru că motivele pentru care vin nu sunt neapărat cele mai bune. Unii nu mă plac suficient de mult încât să vină la înmormântarea mea.

Unii oameni vor veni doar pentru că așa e corect și pentru că nu vor să pice prost… așa că vreau să iau această presiune de pe ei și vreau ca înmormântarea mea să fie un fel de festival al dragostei. Nu vreau ca unii să plângă și apoi să spună pe la spate: „Slavă Domnului că a murit.', notează Elle România.

Shannen Doherty: „Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină”

În ciuda bolii care i-a devastat organismul, Shannen Doherty și-a păstrat psihicul puternic și se trezește în fiecare zi, recunoscătoare, dorindu-și să muncească și să se bucure de viață în continuare.

„Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină. Mă rog. Mă trezesc și mă culc mulțumindu-i lui Dumnezeu, rugându-mă pentru lucrurile care contează pentru mine, fără să cer prea mult. Asta mă conectează la o putere superioară și la spiritualitate. Credința mea este mantra mea.

Oamenii presupun că dacă ai cancer nu poți merge, nu poți mânca, nu poți munci. Ești terminat, ești la pensie. Dar noi nu suntem. Suntem plini de viață și avem o perspectivă atât de diferită asupra vieții. Suntem oameni care vor să muncească, să îmbrățișeze viața și să meargă înainte', a declarat Shannen Doherty.

Cum a reacționat Shannen Doherty, după diagnosticul de cancer în stadiul IV

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, apoi a suferit o mastectomie și a fost supusă la chimioterapie și radioterapie. Deși în 2017 a dezvăluit că boala a intrat în remisie, doi ani mai târziu cancerul a revenit.

Când te întrebi: „De ce eu? De ce am făcut cancer?' și apoi „De ce a revenit cancerul? De ce sunt în stadiul IV?', asta te determină să cauți scopul mai mare în viață', a spus actrița.

Shannen Doherty, operată din cauza unei tumori la cap

În iunie anul trecut, Doherty a dezvăluit pe contul său Instagram că boală s-a răspândit și la creier și că a suferit o intervenție chirurgicală.

„16 ianuarie 2023. Operație chirurgicală. Am avut o tumoră la cap pe care au vrut să o îndepărteze și, de asemenea, să facă o biopsie. E clar că încerc să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica a fost copleșitoare pentru mine. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o părăsesc pe mama mea și de impactul pe care asta l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul', a mărturisit Shannen Doherty.

FOTO: Hepota

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton