Shannen Doherty se luptă să trăiască, după ce cancerul la sân a metastazat la creier și s-a extins și la oase: "Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața"

 Oana Pantazi
.

În 2020, Shannen Doherty dezvăluia că suferă de cancer la sân. După ce, o vreme, cancerul a fost în remisie, actrița a anunțat că boala s-a răspândit și la creier… cu toate acestea, a continuat să lupte și o face chiar și acum când cancerul i s-a extins la oase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din „Beverly Hills 90210 şi „Farmece/Charmed, dezvăluia, în 2020, că suferă de cancer la sân, în fază terminală. Actrița a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în 2015, iar în 2016 a suferit o mastectomie la un sân. În pofida tratamentelor şi chiar după o remisie a bolii, Shannen Doherty nu a reuşit să învingă boala. Din păcate, cancerul ei a ajuns în fază terminală, după cum mărturisea recent actrița. La începutul anului, Shannen Doherty a aflat că are metastaze la creier din cauza cancerului la sân, iar acum cancerul s-a extins și la oase.

shannen-doherty22shannen-doherty22

Shannen Doherty se luptă să trăiască, după ce cancerul la sân a metastazat la creier și i s-a extins și la oase

Deși a luptat ani buni împotriva cancerului la sân, iar la un moment dat boala a fost în remisie, Shannen Doherty (52) a anunțat că boala s-a răspândit la creier, iar acum metastazele au ajuns la oase. Cu toate că a trecut prin multe momente dificile și multe ore chinuitoare de radiații și chimioterapie, actrița nu și-a pierdut speranța, după cum dezvăluia într-un interviu pentru revista People.

Citește și: Shannen Doherty înfruntă cancerul cu zâmbetul pe buze. Cum s-a prezentat actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, în fața fanilor

Citește și: Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală:’Fața mea reflectă viața mea’

Citește și: Cum arată Shannen Doherty la un an de când i-a recidivat cancerul.A fost surprinsă de paparazzi, pe stradă

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am încetat să iubesc. Nu am încetat să creez. Nu am încetat să sper că voi schimba lucrurile în bine. Pur și simplu… nu am încheiat socotelile', a dezvăluit ea pentru sursa citată.

„Mă rog. Mă trezesc și mă culc mulțumindu-I lui Dumnezeu, rugându-mă pentru lucrurile care contează pentru mine, fără să cer prea mult. Mă conectează la o putere și o spiritualitate superioară. Credința mea este mantra mea”, a mai spus Shannen.

Shannen Doherty: „Nu mi-e frică de moarte”

Cu toate că afirmă că nu-i este frică de moarte, actrița mărturisește că nu vrea să moară și chiar dacă boala ei a metastazat încă nu și-a pierdut speranța că va învinge cancerul.

„Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt. Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată', a spus Shannon.

Shannon nu a renunțat la luptă nici când a aflat că are metastaze la creier, care s-au extins ulterior la oase. Chiar și-a botezat cu numele Bob tumora care a trebuit sa-i fie îndepărtată de pe creier.

„Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier. A fost o călătorie. Cu siguranță una dintre cele mai înfricoșătoare prin care am trecut în toată viața mea', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Actrița a trebuit să lupte și cu prejudecățile

Probabil că mai rău decât boala este modul în care te privesc oamenii atunci când află că suferi de cancer, iar asta nu-i este deloc de ajutor unei persoane care deja traversează momente grele. Din nefercire, Shannon a trecut și printr-un divorț recent, Actrița a dezvăluit că s-a despărțit de Kurt Iswarienko, bărbatul care i-a fost alături în lunga luptă împotriva cancerului.

„Oamenii presupun că înseamnă că nu poți merge, că nu poți mânca, că nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa. Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici', a mai spus Shannen Doherty.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton