Sharon Stone, lipsită de inhibiții la 66 de ani. S-a fotografiat pictând aproape goală, numai în bikini: "Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură"

 Dumba Gabriela
.

La 66 de ani, Sharon Stone a demonstrat tuturor că nu are inhibiții și nici frustrări legate de felul în care arată printr-o postare îndrăzneață pe Instagram. Actrița din „Basic Instinct” și-a încântat fanii cu o fotografie neașteptată, în care o vedem pictând topless în studioul ei, purtând doar bikini minusculi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rolul Catherine Tramell din thrillerul „Basic Instinct” din 1992 i-a consolidat statutul de sex-simbol de la Hollywood de-a lungul anilor ’90. Sharon Stone are 66 de ani acum și a rămas aceeași femeie frumoasă și sexy, chiar dacă în ultimii ani s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

index-15index-15

Sharon Stone, apariție îndrăzneață la 66 de ani, doar în bikini

Sharon Stone a făcut o postare îndrăzneață pe Instagram, în care își etalează pasiunea pentru pictură, dar și formele de invidiat, la cei 66 de ani pe care îi are. Actrița din „Basic Instinct” s-a fotografiat într-o pereche de bikini minusculi, în fața unei pânze, bronzată și fără nimic altceva care să-i acopere corpul.

Ea a și glumit în descriere, explicând nonșalant: „Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură', evidențiindu-și spiritul ludic și creativ.

Fanii s-au grăbit să îi scrie comentarii și complimente, apreciind felul în care arată. „La 66 de ani, cred că este perfectă', a exclamat un utilizator de Instagram, în timp ce altul a adăugat: „Mi-ar plăcea să arăt atât de bine la 66 de ani'. Un fan nostalgic și-a amintit: „Când eram o fată tânără și am văzut Basic Instinct, credeam că ești una dintre cele mai frumoase femei care au existat! În continuare la fel după toți acești ani! Total iconic!”.

Aceasta nu este pentru prima dată când starul din „Basic Instinct” se arată în costum de baie pe rețelele sociale. De asemenea, nu este o premieră nici expunerea artei sale.

Sharon Stone a avut chiar și o expoziție în 2024 și dezvăluia acum ceva timp că a luat lecții de pictură în copilărie, de la mătușa ei, apoi a studiat la universitate. Pentru că actoria i-a ocupat tot timpul și cariera ei lua tot mai mult avânt, a lăsat această pasiune pe plan secund. În timpul pandemiei de Covid, vedeta a reluat activitatea.

Mi-am cumpărat pensule adevărate și am început să-mi recâștig controlul mișcărilor. Am pictat și am tot pictat și m-am regăsit pe mine însămi. Mi-am regăsit inima și centrul”, spunea artista despre cum pictura și-a luat din nou locul central în activitățile ei.

Citește și: Elisabeta Lipă l-a dat în judecată pe Daniel Ghiţă: „Va trebui să probeze tot ce a spus la adresa mea'. Care sunt acuzațiile și ce daune îi cere fostului luptător de K1

Citește și: A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas. Avea 77 de ani și se confrunta cu probleme de sănătate

Sharon Stone spune că a pierdut 18 milioane de dolari după AVC-ul suferit în 2001

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, actrița din „Basic Instinct”, astăzi în vârstă de 66 de ani, a vorbit despre modul în care acea problemă serioasă de sănătate, care a dus la sângerarea unei artere în creier timp de nouă zile, a făcut-o să se îndepărteze de Hollywood și i-a schimbat modul de gândire.

„Un călugăr budist mi-a spus că m-am reîncarnat în același corp. Am avut o experiență cu moartea și apoi am fost adusă înapoi. Am avut o hemoragie în creier de nouă zile. Creierul mi-a fost împins în față, spre chip. Nu era poziționat acolo unde fusese înainte. Și, în timp ce se întâmpla asta, totul s-a schimbat. Simțul mirosului, al pipăitului, vederea mea. Nu am putut să citesc câțiva ani. Vedeam lucrurile întinse și modele de culori. Mulți oameni au crezut că voi muri”, a povestit starul.

Stone a spus că starea ei precară de atunci i-a făcut pe unii să profite de ea.

„Strânsesem 18 milioane de dolari datorită succesului meu, dar când m-am uitat în contul meu bancar, totul dispăruse. Inclusiv frigiderul meu, telefonul, totul era pe numele altor oameni. Nu mai aveam niciun ban”.

Actrița a spus că, în loc să se agațe de toate lucrurile negative pe care le-a experimentat în urma accidentului vascular cerebral, ea alege să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții sale.

„Am decis să rămân ancorată în prezent și las lucrurile să treacă. Am decis să nu mă agăț de boală, de amărăciune sau de furie. Dacă muști sămânța amărăciunii, nu te mai părăsește niciodată. Dar dacă ai credință, chiar dacă acea credință e de mărimea unui bob de muștar, vei supraviețui. Așa că, trăiesc pentru bucurie, trăiesc cu scop acum”, a încheiat Stone.

Anterior, actrița a mărturisit și pentru publicația People că, în stadiile incipiente ale recuperării după AVC și hemoragie cerebrală, nu mai vedea și suferea de pierderi de memorie. 

„Pentru mult timp, am vrut să mă prefac că totul e bine. Am nevoie de opt ore neîntrerupte de somn pentru ca medicația pe care o iau să-și facă efectul și să nu fac crize. Sunt o angajată cu dizabilități și din cauza asta nu primesc multe joburi. Acestea sunt lucrurile cu care mă confrunt de 22 de ani. Acum sunt deschisă în legătură cu asta', a povestit Sharon Stone.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton