Sheikha Mahra, prințesa Dubaiului, a anunțat pe Instagram că divorțează, la un an de la căsătorie: "Dragul meu soț, întrucât ești ocupat cu alte persoane...". Care a fost motivul despărțirii

 Dumba Gabriela
.

Sheikha Mahra, fiica actualului conducător al Dubaiului și prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, a postat miercuri pe Instagram un mesaj prin care anunță divorțul de soțul ei. Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum, prințesa Dubaiului, a scris de trei ori „I divorce you' („Divorțez de tine), potrivit cutumelor și a semnat „Fosta ta soție'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mahra este rodul iubirii dintre emirul Dubaiului Mohamed Bin Rashid și Zoe Grigorakos, de origine greacă. Ei au avut o căsătorie temporară (nikah al-misyar), iar prințesa Sheikha Mahra bint Mihammed bin Rashid Al Maktoum a copilărit în Europa până la vârsta de 16 ani.

02f2eae6-ac1b-45c1-90ed-509566715d2502f2eae6-ac1b-45c1-90ed-509566715d25

Mesajul de divorț postat de prințesa Dubaiului

Prințesa Sheikha Mahra bint Mihammed bin Rashid Al Maktoum, pe numele complet, spune că își încheie căsătoria, după un an, pentru că soțul ei, șeicul Mana al Maktoum, este „ocupat cu alte persoane'.

„Dragul meu soț, întrucât ești ocupat cu alte persoane, prin prezenta declar divorțul nostru. Divorț de tine, divorț de tine, divorț de tine. Ai grijă. Fosta ta soție!' – este mesajul transmis de Sheikha Mahra pe pagina sa de Instagram.

Sheikha Mahra este unul dintre cei 26 de copii ai conducătorului Dubaiului.

Postarea ei pare să facă referire la practica islamică „triplu talaq', care a fost interzisă în mai multe țări, inclusiv India, Arabia Saudită și Maroc, și permitea în mod tradițional unui bărbat să divorțeze de soția sa rostind sau scriind cuvântul talaq – „divorț', în limba arabă – de trei ori.

Prințesa Dubaiului s-a căsătorit în aprilie 2023 cu Sheikh Mana Bin Mohammed Al Maktoum

Mahra și soțul ei, Sheikh Mana Bin Mohammed Al Maktoum, sunt căsătoriți din aprilie 2023. La cinci luni de la ceremonia de nuntă, cei doi au anunțat că vor avea un copil.

„Doar noi trei', a scris Sheikha Mahra în dreptul unei fotografii ecografia, etichetându-și soțul, care a redistribuit-o. În luna mai, ea a postat mai multe fotografii cu ea, soțul ei și fetița nou-născută.

Începând cu 18 iulie, prințesa a șters toate fotografiile cu soțul ei de pe pagina ei de Instagram, potrivit unica.ro.

Prințesa participă adesea la evenimentele mondene în Dubai și apare pe coperta revistelor regionale, o practică neobișnuită pentru femeile din familia regală. Are aproape o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, unde postează despre hobby-urile ei.

Prințesa Dubaiului a fost botezată Cristina și a crescut în Europa

Prințesa Mahra este considerată cea mai frumoasă dintre fiicele emirului Mohamed Bin Rashid al Dubaiului. Povestea ei de viața poate fi oricând un scenariu de film. A fost botezată Cristina și a crescut în Europa, în spiritul tradiției creștine, dar la un moment dat destinul i-a pregătit un alt parcurs.

Mahra este rodul iubirii dintre emirul Dubaiului Mohamed Bin Rashid și Zoe Grigorakos, de origine greacă.  Ei au avut o căsătorie temporară (nikah al-misyar). Se spune că tânărul moștenitor arab a fost pur și simplu înnebunit de frumusețea grecoaicei. El i-a permis lui Zoe să locuiască în Europa (în Marea Britanie și Grecia), alături de fiica lor. 

Mahra, care inițial a primit numele Cristina, a mers doar la școala primară în Dubai, după care a plecat la Londra, cu mama ei. Tatăl ei a susținut-o mereu financiar, astfel încât prințesa a urmat cele mai bune școli. Printre altele, ea a practicat echitația. 

Abia când a împlinit 16 ani, fata a luat o decizie neașteptată. Nu se știe dacă a fost influențată de tatăl ei, dar cert este că viața ei s-a schimbat foarte mult de când s-a mutat în Dubai. S-a convertit la islam și a luat numele Mahra, potrivit protv.ro.

Șeica Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, este absolventă de Management al Afacerilor la Universitatea Zayed (Dubai) și are o diplomă în Relații Internaționale la Londra. După ce s-a întors în Dubai, ea preluat mai multe sarcini ale familiei.  Participarea la inaugurări și evenimente caritabile, unde se remarcă prin ținutei tradiționale spectaculoase. Spre deosebire de alte femei din familie, ea are libertatea de a-și alege hainele și de multe ori nu poartă văl. 

Sursă foto: Instagram/ hhshmahra

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton