Sherlyn este însărcinată. Actrița mexicană va deveni mamă pentru prima dată: ”Dumnezeu ascultă rugăciunile”

 Stamen Diana
.

Sherlyn este însărcinată pentru prima dată, iar vestea neașteptată a dat-o pe una dintre rețelele de socializare. Îndrăgita actriță mexicană va naște în câteva luni.

Actrița de telenovele va deveni mamă pentru prima dată, la 34 de ani, iar fericirea este imensă pentru ea. Visul ei a devenit realitate și a vrut să împărtășească asta cu fanii ei.

„Dragii mei, am pentru voi o veste. Dumnezeu ascultă rugăciunile atunci când sunt făcute din tot sufletul”, este mesajul pe care l-a postat actrița pe una dintre rețelele de socializare.

În presă au apărut informații că Sherlyn a făcut inseminare in vitro și așa a rămas însărcinată. Actrița este însărcinată în trei luni și jumătate, iar fericirea ei imensă.

'A fost o decizie grea pentru că nu suntem obișnuiți cu mersul lucrurilor așa. Suntem obișnuiți să ne căsătorim și apoi să avem copii, dar mi-am dat seama că dragostea și cuplurile nu funcționează mereu așa cum era de așteptat. Nu am vrut să mai amân momentul de a deveni mamă și nu am vrut să spun: „Nu am găsit persoana potrivită'', a mai spus Sherlyn.

Actrița și-a început cariera încă de când era mică, iar de atunci a stat numai în lumina reflectoarelor. Sherlyn e cunoscută publicului din România din telenovele precum Clase 406, Mi destino eres tu, La intrusa sau Camaleones.

FOTO: Instagram

Sherlyn-1Sherlyn-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton