Văduva lui Dan Spătaru primește semne de la regretatul artist, la 18 ani după decesul lui: ”Eu nu credeam, până nu mi s-a întâmplat” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Văduva lui Dan Spătaru, s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu multe probleme de sănătate. După ce s-a luptat ani în șir cu depresia, vara trecută, Sidonia Spătaru și-a rupt și mâna. De altfel, fosta balerină a mai avut probleme cu spatele în 2021, când s-a operat de hernie de disc. Iată însă că, după câte povestește, partenerul ei de viață îi este alături și acum în momentele grele, trimițându-i semne care o ajută să meargă mai departe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate după moartea partenerului ei de viață. Într-un interviu pentru viva.ro, soția regretatului artist vorbește despre despre starea ei actuală, dar și despre nepoata ei, care vrea să dea la Medicină. Nu în ultimul rând, văduva cântărețului spune că Dan Spătaru îi dă și acum semne din lumea de dincolo.

dan-spataru-la-altardan-spataru-la-altar

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui:„A murit cu o neîmplinire. Și-a dorit enorm de mult să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce sechele a rămas văduva lui Dan Spătaru, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Mă chinui. Îmi verific zilnic pulsul, tensiunea'

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii' / EXCLUSIV

Citește și: Olguța Berbec a recunoscut că are neînțelegeri cu soțul ei, după 8 ani de relație:„Nu-i totul roz întotdeauna. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă…' / EXCLUSIV

De 18 ani petrece sărbătorile fără Dan Spătaru! Marele artist îi dă și acum semne

Dan Spătaru s-a căsătorit cu Sida Spătaru în anul 1974, dar abia în 2001 au ajuns și în fața altarului. Au o fată pe nume Dana, care le-a dăruit o nepoată, pe Maria, care a venit pe lume după ce s-a stins artistul. Interpretul melodiei 'Drumurile noastre' a murit în septembrie 2004, la vârsta de 65 ani.

Sidonia Spătaru spune că sărbătorile sunt triste de 18 ani, de când a murit Dan Spătaru. Deși au trecut atâția ani, văduva artistului susține că acesta îi mai dă semne de dincolo.

'Nu am ieșit din casă până în 4 ianuarie. Sunt 18 ani de când fac sărbătorile fără soțul meu. Dan a murit în urmă cu 18 ani. A plecat de mulți ani, dar și acum îmi dă semne, că e cu noi. După ce îți moare cineva drag, ți se arată niște semne. Eu nu credeam, până nu mi s-a întâmplat. Atâtea lucruri care s-au dovedit că nu au fost o coincidență. Uite că nu e așa! Mă rugam la el la el la cimitir și aveam probleme. Și mi se rezolvau problemele, în câteva zile sau o săptămână. Eu am trăit aceste lucruri. Se dau niște semne de la cei plecați', a mai declarat Sida Spătaru, soția lui Dan Spătaru.

Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, se luptă cu problemele de sănătate

Văduva lui Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, și-a rupt mâna anul trecut, la începutul verii. La jumătate de an de la acest incident, soția regretatului artist spune că nu mai are forța de altădată în mână. Mai mult, o vreme, după ce a căzut pe stradă, i-a fost teamă să mai iasă din casă singură. Sidonia Spătaru mărturisește că atunci când a căzut era cu fiica sa, Dana. Pur și simplu a alunecat și suferit accidentul. A vrut să deschidă ușa portierei, dar i-a alunecat piciorul pe un canal. A ajuns la spital cu salvarea și spune că, de durere, nu știa ce să mai facă atunci când medicii i-au tras de mână pentru a fixa oasele la loc. A stat cu mâna în ghips, dar nu i s-a prins așa cum trebuie. Iar consecințele le suportă chiar și acum.

'Mâna mai mă doare mai ales pe vremea aceasta. Mi s-a umflat, acum am văzut, pentru că nu s-a dus osul la locul lui. Așa rămâne, din păcate. Mă doare de la vreme. Când vremea nu e bună încep durerile. Dar e adevărat că nici nu m-am protejat. Dana pleacă dimineața, vine seara… Și a trebuit să mă duc eu să fac cumpărături. Și am cărat, și nu aveam voie. Mi-a spus medicul că nu aveam voie să car, nici măcar un kilogram. Măcar la început. Ori eu de la început am făcut asta. Tot eu sunt vinovată. Și cu spatele nu mai spun, la fel', a declarat pentru viva.ro.

Nu este prima problemă de sănătate cu care se confruntă fosta balerină. Văduva lui Dan Spătaru s-a luptat cu depresia, după moartea artistului, și a suferit și o intervenție complicată la coloană.

Nepoata lui Dan Spătaru dă admitere la Medicină

Maria, nepoata lui Dan Spătaru, a cochetat cu muzica, atunci când era mai mică, dar acum vrea să dea la medicină. Aceasta este în ultimul an de liceu și se pregătește intens pentru visul ei.

'Nepoata mea este în vacanță, e pe ultima sută de metri. Ea este acum în clasa a Xll – a. S-a hotărât să dea la medicină. Are meditații multe. Pentru că în ultimii doi ani nu prea au făcut școală. Altfel, ea mergea bine, dar la medicină e foarte greu. Dacă ea asta a decis să facă, e alegerea ei! Dacă asta a hotărât, să îi ajute Dumnezeu să își vadă visul', spune Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton