Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au împlinit 4 ani de căsătorie. Ce relație are artista cu cei trei copii ai săi și cu ce se ocupă aceștia: „Fetele noastre sunt născute în aceeași zi”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au împlinit, recent, 4 ani de căsătorie. Artista nu a putut să petreacă în ziua aniversării cu soțul ei, dar și-a luat revanșa duminică, 24 septembrie, când le-au serbat pe cele două fete, Andrada și Anastasia. În avans, soțul a surprins-o însă cu un buchet imens de flori. Iată ce relație are artista cu copiii ei și cu ce se ocupă aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au împlinit 4 ani de căsătorie. Cei doi nu au apucat să petreacă în ziua aniversării căsătoriei, dar au sărbătorit duminică, de ziua celor două fete, Andrada și Anastasia. Artista mai are și un fiu, Luca, care se pregătește pentru Teologie.

49552268_2421921854507668_6895633417510060032_n-149552268_2421921854507668_6895633417510060032_n-1

Citește și: Ce relație are Silvana Rîciu cu fiica ei cea mare: „Avea perioade în care mai trântea o ușă sau mai răspundea”

Citește și: De ce Silvana Rîciu ține pământ de la mormântul mamei sale lângă pat: „Părintele m-a sfătuit să fac asta'

Citește și: Alin Oprea, totul despre relația cu Medana. Cum s-au întâlnit, cum a cerut-o în căsătorie și unde pleacă în luna de miere: „Eu am făcut primul pas, încă din noaptea în care am cunoscut-o…' / EXCLUSIV

Citește și: „Deja este pe drum… Glumeam sau poate că nu'. Emily Burghelea, anunț surprinzător despre al treilea copil. Cum se descurcă în rolul de mamă și de ce nu-și angajează o bonă / EXCLUSIV

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au împlinit 4 ani de căsătorie

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță formează un cuplu îndrăgit în lumea mondenă din România. Cei doi au împlinit recent 4 ani de mariaj. Aceștia nu au avut timp să petreacă în ziua aniversării căsniciei lor, dar și-au luat revanșa în weekend, de ziua fiicelor lor. Cel puțin așa ne promitea cântăreața…

'Am sărbătorit 4 ani de căsnicie, nuntă de flori, așa cum se mai numește. Cu 4 ani în urmă, în 19 septembrie 2020, aveam căsătoria civilă și petrecerea de nuntă. Câteva zile mai târziu, pe 22 septembrie, aveam cununia religioasă la Mănăstirea Dervent.

Ne aducem aminte cu drag și nostalgie de frumusețea acelor momente unice, emoționante, de la începutul relației noastre. Nu am avut timp în ziua aniversării să sărbătorim într-un fel anume, căci am fost ocupați cu multe treburi. Dar consider că cel mai frumos cadou ni l-a dat chiar Dumnezeu, darul nostru fiind acești trei copii minunați pe care îi avem și de care ne bucurăm zi de zi. Ce daruri am putea să ne facem noi, unul altuia, care să egaleze acest dar divin?', a declarat Silvana Rîciu, pentru viva.ro.

Silvana Rîciu are două fete, născute în aceeași zi: „Andrada o consideră pe Anastasia cadoul pe care i l-a dat ei Dumnezeu'

Totuși, chiar dacă nu au apucat să petreacă în vreun fel, aniversarea căsătoriei nu a trecut neobservată de soțul ei, Nicușor Ioniță. Silvana Rîciu a primit de la acesta un buchet superb de flori.

'Vom considera că putem sărbători primii noștri 4 ani de viață în doi, de ziua fetelor noastre, care este duminică, 24 septembrie. Aniversarea noastră nu a trecut însă neobservată, căci Nicușor mi-a adus un buchet superb de flori, fix în culorile mele preferate, roz și mov.', a mai povestit artista.

Cântăreața de muzică populară are un băiat și două fete, născute în aceeași zi.

'Fetele noastre sunt născute în aceeași zi și asta le bucură mult. Andrada o consideră pe Anastasia cadoul pe care i l-a dat ei Dumnezeu în ziua în care a împlinit 12 ani. Acum, fata cea mare, Andrada, împlinește 15 ani, iar Anastasia 3 ani. E o bucurie să le vezi cum își fac planuri pentru ziua lor, împreună, cum să își petreacă ziua, ce torturi să-și aleagă, ce cadouri vor, unde vor să meargă.', a mai declarat Silvana Rîciu, pentru viva.ro.

Silvana Rîciu: „Copiii au o relație foarte strânsă și frumoasă'

Silvana Rîciu are trei copii superbi, care țin unul la altul. Fiica cea mare a intrat la colegiul pe care și l-a dorit, iar în viitor, își dorește să devină medic.

„Au o relație foarte strânsă și frumoasă. De fapt, toți trei copiii noștri au o relație armonioasă și se iubesc foarte mult, iar noi suntem mândri de toți trei. Avem copii buni și consider că asta este cea mai mare binecuvântare. Sunt copii cuminți, învață bine.

Andrada este liceană acum și a intrat acolo unde și-a dorit, la un colegiu național, și anume la Colegiul Național „Victor Babeș” din București, renumit pentru exigență și seriozitate. Mai departe, după liceu, vrea să urmeze cursurile Facultății de Medicină și să devină medic', a spus Silvana Rîciu.

Fiul artistei vrea să se facă preot

Silvana Rîciu este mândră și de fiul ei, Luca, care se pregătește pentru Teologie. Fiul artistei învață să cânte muzică psaltică și face parte din Corul Tronos Junior.

'Luca învață mult în acești ani pentru că vrea să între la Seminarul Teologic din București, dorindu-și să devină preot. Totodată, învață să cânte muzică psaltică, făcând parte din corul Tronos Junior al Patriarhiei Române, înființat de Mihail Bucă.

Cât despre Anastasia, ea pare talentată, îi place să cânte. Nu știm, însă, dacă va fi artistă ca mama și ca tata. Acum spune că își dorește să devină doctoriță ca și sora ei, Andrada.', a mai spus Silvana Rîciu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton