Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de Petrus, fiul ei și al lui Petre Roman! Cum au fost surprinși de paparazzi, la cumpărături

 Dumba Gabriela
.

La 51 de ani, Silvia Chifiriuc este în formă maximă, iar asta nu este de mirare, având în vedere că Petre Roman este pasionat de sport și foarte activ la cei 78 de ani. Purtând o ținută lejeră, de vară, formată dintr-o rochiță scurtă și papuci cu talpă joasă, Silvia Chifiriuc a fost surprinsă în oraș, la cumpărături cu Petrus, fiul său și al fostului premier.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009, la aproape un an distanță de când se aflase că fostul prim-ministru al României a început o nouă relație cu cea care avea să îi devină soție. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar în urmă cu 13 ani au devenit părinții unui băiat, Petrus.

10-11-nuntao6-o6-2oo910-11-nuntao6-o6-2oo9

Silvia Chifiriuc arată ca o puștoaică la cei 51 de ani

Recent, Silvia Chifiriuc, a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro la cumpărături, în compania lui Petrus, moștenitorul lui Petre Roman. Îmbrăcată într-o rochie lejeră, scurtă și accesorizată cu papuci cu talpă joasă, soția lui Petre Roman demonstrează că vârsta este doar un număr.

De altfel, Silvia Chifiriuc a și recunoscut într-o emisiune TV că nu pune accent pe cifre, nici când vine vorba despre vârstă, nici când face inventarul relației sale cu Petre Roman. Și nici nu o putem contrazice, având în vedere că între ea și soțul Petre Roman este o diferență de 27 de ani, de care nu le-a păsat niciodată niciunuia dintre ei.

„Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este așa că ar fi fost acum câțiva anișori… Nu știu ce se întâmplă, dar nu realizez…’, a declarat Silvia Chificiuc, completată de Petre Roman: „Număratul anilor nu ne place!’.

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit. Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață’, a mai spus Silvia Chifiriuc atunci.

Citește și: Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, mesaj în ziua în care a murit Mioara Roman: „Trăiască dragostea!'. Fanii au pus-o la zid că s-a grăbit să scrie despre Dragobete

Citește și: Cum au fost surprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

Citește și: De ce se mută Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea din casa cumpărată acum 4 ani: „Să întrunească toate condițiile noastre, să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul…'

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină'. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Silvia Chifiriuc în trecut

În luna februarie a acestui an, Silvia Chifiriuc spunea că traversează o perioadă mai dificilă din cauza problemelor de sănătate și a mers în Elveția pentru tratament. Soția lui Petre Roman a trecut prin trei operații și s-a confruntat cy dificultăți în vorbire, pe fondul complicațiilor apărute după o extracție dentară.

În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții’, a spus Silvia Chifiriuc pentru Click!, în urmă cu câteva luni.

Altfel, Silvia Chifiriuc dezvăluie că se străduiește să aibă un stil de viață sănătos și face mult sport. „Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot”, a declarat soția lui Petre Roman acum ceva timp.

Silvia Chifiriuc a recunoscut că doar sportul nu este de ajuns pentru a arăta bine. ‘Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul‘, mai spunea aceasta.

foto: paparazzi Spynews.ro / arhivă proprie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton