Silvia Chifiriuc suferă cumplit, la 6 ani de la moartea părinților. Cum o ajută Petre Roman să treacă peste: „Ca iubiți ce suntem...”

 Radulescu Ruxandra
.

Silvia Chifiriuc suferă cumplit, la șase ani de la moartea părinților. În urmă cu șase ani, Silvia Chifiriuc a suferit o mare pierdere, atunci când părinții ei au murit la interval de trei luni, unul față de celălalt. Soția lui Petre Roman recunoaște că partenerul său și fiul pe care îl au împreună au susținut-o foarte mult în acea perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Silvia Chifiriuc suferă cumplit, la șase ani de la moartea părinților. Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a suferit cumplit, în urmă cu șase ani, când mama și tatăl ei au murit, la distanță de numai trei luni unul de celălalt. Această experiență a marcat-o profund pe Silvia Chifiriuc, care însă l-a avut alături de soțul ei, Petre Roman, care a susținut-o moral, în tot acest timp. Recent, soția lui Petre Roman a recunoscut că rana cauzată de moartea părinților nu s-a vindecat complet.

index-64index-64

Cum a ajutat-o Petre Roman pe Silvia Chifiriuc să treacă peste moartea părinților

Tatăl Silviei Chifiriuc a murit în 2015, în luna noiembrie, iar în martie 2016, mama ei a fost găsită fără suflare în curtea casei. Soția lui Petre Roman mărturisește că și-a revenit cu greu și încă mai suferă, atunci când își amintește de acele momente.

Citește și: Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Citește și: Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie:’Ne mai ciondănim din privinţa asta’

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ei se luptă pentru un loc în marea finală

Citește și: Atac terorist în Bruxelles. Doi suedezi au fost împușcați mortal de un bărbat care a strigat „Allahu Akbar'

„Este o temă destul de delicată. Am reușit să trec. Acum de curând s-au împlinit șase ani, pentru că au plecat după trei luni unul după celălalt și a fost greu în primii doi ani până m-am obișnuit. Nu poți decât să te rogi să te învețe Dumnezeu să trăiești fără ei și am învățat mai departe că ei trăiesc prin mine și că ei acolo unde sunt, sunt bine pentru că sunt împreună.

Cu timpul, acest gol, această lipsă se va umple cu bucuriile și cu împlinirile pe care mi le aduce copilul meu, împreună noi ca părinți facem tot ce putem ca să ne fie bine, ca să avem mulțumirile noi ca părinți, ca soție și de ce nu, ca iubiți ce suntem', a spus Silvia Chifiriuc, la Antena Stars.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Silvia Chifiriuc lui Petre Roman, după 17 ani de relație

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar iubirea dintre ei a trecut testul timpului. Silvia spunea că a avut încredere de la început în dragostea lui Petre Roman și a știut că relația lor va fi una de durată, chiar dacă s-au lovit de neîncrederea oamenilor.

După 17 ani de relație, în care au trecut peste orice obstacol împreună, Silvia Chifiriuc i-a făcut o declarație de dragoste lui Petre Roman. Mai exact, artista i-a dedicat o melodie intitulată ‘Bine ai venit, iubire’.

Cei doi soți sunt invitați duminică de către Diana Matei și Adrian Enache, în platoul emisiunii Start Show România de la postul Național TV. Tot atunci, Silvia îi va face o dedicație muzică partenerul ei.

„Eu am trăit o viață foarte frumoasă, cu toți prietenii mei, cu toți partenerii mei de viață. Am lăsat totul curat în urmă, frumos. Când m-am mutat în București și ne-am îndrăgostit, această mare iubire de care eu am avut parte, am tras linie foarte elegant, ca să nu aibă el (n.red.: Petre Roman) de suferit.

În sensul să nu vină cineva să spună: „Uite, Silvia trebuie să-mi dea cutare lucru’. Dimpotrivă, eu am fost generoasă. Am lăsat de la mine să fie bine, a mai spus soția lui Petre Roman.

FOTO: facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton