Silvia Dumitrescu, apariție excentrică în direct, la Tv. A afișat un look nonconformist: „Nu vreau neapărat să mă adaptez”

 Borcilă Andreea
.

Silvia Dumitrescu, apariție excentrică în direct, la TV, la Vorbește lumea. Silvia Dumitrescu, apariție inedită într-o emisiune tv. Artista i-a obișnuit pe fani cu stilul său nonconformist, deși are 62 de ani. Ea și-a adus aminte de perioada din tinerețe când făcea furori la petreceri și a mărturisit faptul că sufletul ei e încă tânăr și nu vrea să se adapteze neapărat, chiar dacă sunt alte vremuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Silvia Dumitrescu, apariție excentrică în direct, la TV, la Vorbește lumea. Silvia Dumitrescu are 62 de ani, însă vârsta pentru ea este doar un număr de pe buletin. În realitate, și-a păstrat energia cu care i-a obișnuit pe fani încă de la debutul ei în lumea muzicală. În plus, nu vrea să renunțe la stilul exuberant care a consacrat-o.

silvia-dumitrescu-9silvia-dumitrescu-9

Vedeta a fost invitată recent într-o emisiune tv, unde a cântat, dansat, dar și povestit despre viața ei personală.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie:”Am urmat un regim strict”

Citește și: Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie la 60 de ani.Artista se distrează la mare

Citește și: În ce relație sunt Ana Morodan și Adrian Teleșpan, la 3 ani de când au făcut echipă la Asia Express:”Pandemia a avut efect asupra multor oameni”

Citește și: Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață!”

Silvia Dumitrescu, apariție excentrică în direct, la TV, la Vorbește lumea

Artista a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV. Acolo, Silvia Dumitrescu a dansat și a cântat, fiind într-o formă de zile mari la vârsta de 62 de ani. Mai mult, stilul ei vestimentar, dar și atitudinea nonconformistă nu s-au schimbat de-a lungul timpului. Vedeta recunoaște că sufletul ei e la fel de tânăr și și-a amintit de perioada în care mergea la petreceri. În cadrul show-ului, ea a purtat o pereche de pantofi cu toc, pantaloni trei sferturi și o bluză colorată, plină de paiete.

„Mă îmbrăcam în stilul meu, mai nonconformist. Făceam comandă în străinătate. Pe vremea aia nu se găsea nimic la noi. Am avut primii blugi mulați, am fost în Turcia și i-am luat chiar eu.

Am venit cu chestii noi, cu frizuri noi. Mergeam pe stradă, toți întorceau capul. Mă opreau fete care puneau mâna să vadă dacă e perucă.

Eu cu sufletul m-am păstrat așa, la fel de tânără și vivace, însă acum sunt alte vremuri. Nu vreau neapărat să mă adaptez. Mi-a plăcut atât de mult perioada aceea.

Eu nu prea mai merg pe la petreceri, am început să am o viață mai casnică, dar îmi place și viața asta. Îmi umple sufletul viața de familie. Pentru mine, familia contează enorm de mult.

Improvizam tot felul de dansuri nebune. (…)  Nouă nu ne trebuia foarte mult spațiu. Erau mult mai îngăduitori oamenii și le plăcea și lor', a povestit Silvia Dumitrescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton