Silvia Dumitrescu, la 17 ani de la moartea Laurei Stoica: "Ea plângea, câtă nedreptate i s-a făcut. I-am spus și Mădălinei Manole..."

 Radulescu Ruxandra
.

Marea durere a Laurei Stoica, înainte să moară, în urmă cu 17 ani. Laura Stoica s-a stins din viață, acum 17 ani, pe 9 martie, împreună cu copilul ei nenăscut și Cristian Mărgescu, bărbatul ce ar fi urmat să-i devină soț. Dispariția Laurei Stoica a lăsat un mare gol în sufletul colegilor de breaslă, printre care și Silvia Dumitrescu. Între regretata Laura Stoica și Silvia Dumitrescu a existat o strânsă și frumoasă prietenie. Silvia a rememorat câteva amintiri alături de buna ei prietenă, înclusiv momentele dureroase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marea durere a Laurei Stoica, înainte să moară, în urmă cu 17 ani. Azi, 9 martie, 2023, se împlinesc 17 ani de când artista Laura Stoica încetat din viață într-un șocant și tragic accident rutier, în urma căruia și-au pierdut viața copilul nenăscut al artistei și partenerul ei, alături de care ar fi urmat să-și întemeieze o familie. Trecerea în neființă a Laurei Stoica i-a îndurerat pe mulți, familie, prieteni, fani sau colegi de breaslă. Silvia Dumitrescu a fost una dintre prietenele de suflet ale Laurei Stoica, cele două fiindu-și alături atât în perioada de glorie, cât și atunci când muzica lor începuse să fie respinsă de posturile de radio. Silvia Dumitrescu a împărtășit câteva amintiri memorabile, trăite alături de Laura Stoica.

unnamedunnamed

Marea durere a Laurei Stoica, înainte să moară, în urmă cu 17 ani. Silvia Dumitrescu a spus tot

Silvia Dumitrescu a vorbit, recent, despre buna ei prietenă, Laura Stoica, care a încetat din viață într-un accident cumplit, în urmă cu 17 ani. Cîntăreața a declarat că Laura Stoica strânsese multă tristețe în suflet, cu doi ani, înainte să moară, deoarece simțea că publicul și posturile de radio au uitat, muzica ei nemaifiind difuzată deloc.

Cu ceva timp înainte să moară, cu vreo 2 ani înainte să se întâmple accidentul, a fost o perioadă în care nu i s-au mai difuzat piesele la radio. Atunci mă chema mereu la ea pentru că avea o carte de bucate și în fiecare zi a decis că învață să gătească ceva nou.

Tot atunci a avut o perioadă în care înregistra piese noi și mă chema să le ascult. La final o lăudăm, piesele erau excepționale, iar ea aproape că plângea și mă întreba de ce nu i se mai difueaza piesele la radio, că mergea cu ele peste tot și toate posturile o refuzau. Îmi dau seama acum câtă nedreptate ni s-a făcut în perioada aceea.Țin minte că i-am spus Mădălinei Manole, după ce a născut, tristă și ea că nu mai era difuzată la radio: trebuie să murim ca să ne mai dea și pe noi la radio. Și am avut dreptate, după ce au murit piesele lor s-au difuzat în disperare' își amintește Silvia Dumitrescu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Citește și: Adrian Enache, despre prietenia cu regretata Laura Stoica: „S-a uitat mama ei la mine și am plâns împreună. Cea mai frumoasă amintire cu ea…’ / EXCLUSIV

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie: „Mergem la mormânt cu…'

Cum era Laura Stoica, în viața personală: „Când se enerva și Doamne ferește să fii acolo”

Silvia Dumitrescu a povestit cum era Laura Stoica, atunci când nu se afla pe scenă, sub lumina reflectoarelor. Cântăreața o descrie pe buna ei prietenă ca fiind un om de o mare căldură sufletească, cu o personalitate puternică.

Laura era o persoană foarte deschisă, haioasă și pontoasă. Mai avea momente când se enerva și Doamne ferește să fii acolo. În prezența mea nu se prea enerva. Dar pe cât de rapid îi sărea țandăra, pe atât de repede îi trecea.

Nu țineam niciodată supărarea, nu avea răutăți. Era prietenoasă mai mult cu oamenii simpli, cu fanii pe care îi vedea prima dată, era dornică să lege prietenii. În general însă nu era o persoană prietenoasă, iar pe partea muzicală avea foarte puține relații apropiate mărturisește Silvia Dumitrescu, pentru sursa citată.

Cum s-a desfășurat prietenia dintre Silvia Dumitrescu și Laura Stoica

Silvia Dumitrescu și-a amintit cu nostalgie momentele petrecute în tinerețe alături de Laura Stoica, pe vremea când erau printre cele mai apreciate artiste din țară.

Laura a fost nelipsită de la toate lansările mele, și eu de la ale ei. Avem multe întâmplări împreună dar îmi aduc aminte că eram la Sibiu și am găsit un magazin de haine. Noi nu prea aveam timp să umblăm, că aveam treabă, dar acum aveam niște timp liber. Eram nemachiate, râdeam, și am intrat pentru că am văzut o salopetă de blugi în vitrină.

Vânzătoarea ne-a zis că are numai una așa că am intrat la cabină s-o probăm. Și râdeam și ne împingeam iar vânzătoarea era rușinată și confuză pentru că nu era sigură că suntem noi' declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Silvia Dumitrescu.

Cea mai frumoasă amintire a Silviei Dumitrescu alături de Laura Stoica

Silvia Dumitrescu a relatat una dintre cele mai memorabile întâmplări prin care a trecut alături de Laura Stoica, când au celebrat succesul de pe scena unui festival, renumit la vremea aceea.

Eu m-am lansat în 85 iar ea în 90 și îmi aduc aminte că am luat același premiu, Premiul Carului 5. Era o distincție foarte importantă, cel mai frumos premiu cu putință, un premiul pentru telegenie. După festival ne-am dus la terasa ‘Pătrățica și am stat până dimineața. Am cântat amândouă, ne-am luat de mână și am plecat spre mare.

În drum am început să ne dezbrăcăm și ne-am aruncat în apă. Pentru mine a fost prima dată când am avut curaj să fac baie, noaptea, în apă. Și am făcut-o împreună cu Laura' declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Silvia Dumitrescu.

Silvia Dumitrescu, despre Laura Stoica: „Eram la fel de nonconformiste”

Silvia Dumitrescu a mărturisit că ea și Laura Stoica rezonau foarte mult deoarece erau două artiste rebele, cărora nu le păsa ce zicea lumea despre ele.

Laura a făcut teatru și, la un moment dat, m-a chemat la examenul ei de admitere atunci când a absolvit facultatea. Începuse să-și facă relații și în lumea asta, se împrietenise cu colegii. Laurei i-a plăcut de mine foarte mult pentru că eram la fel de nonconformiste, nu ne păsa de ce spune lumea, nu am mers niciodată pe drumuri bătătorite de alții.

Chiar dacă nu cântam același gen muzical ne împăcam foarte bine. Eram amândouă Balanțe așa că ne serbam și zilele de naștere împreună, am fost plecate în multe turnee și spectacole' declară Silvia Dumitrescu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Laura Stoica: „Așa o să fie si  când o să murim noi sau ne uită ăștia”

Cu ceva timp înainte să moară, Laura Stoica i-a mărturisit Silviei Dumitrescu, ca o premoniție sumbră, că se teme că va fi uitată, după ce nu va mai fi în viață.

Noi am mers împreună când a murit Teo de la Compact, am fost la Sala Palatului și era multă lume și Laura m-a întrebat: auzi, așa o să fie si  când o să murim noi sau ne uită ăștia?

Și așa a fost și la moartea ei. A venit atât de multă lume, oameni care nu știau cine e Laura Stoica, dar auziseră de accidentul ei, au fost oameni din toate categoriile sociale', declară Silvia Dumitrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton