Silvia Dumitrescu, mesaj emoționant pentru regretata Laura Stoica, în ziua în care artista ar fi împlinit 57 de ani: „Ai atins toate stelele din Univers”. Imagini rare cu ele două

.

Au fost prietene bune, le-a legat muzica și viața, dar destinul a făcut să nu se poată bucura prea mult de legătura lor strânsă. Silvia Dumitrescu nu o poate uita pe Laura Stoica. Artista a ținut să îi aducă un omagiu special în urmă cu câteva zile, când Laura Stoica și-ar fi serbat ziua de naștere, asta dacă un accident nefericit de mașină nu i-ar fi curmat viața mult prea devreme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Laura Stoica a plecat dintre noi în urmă cu 18 ani și a lăsat multă durere în urmă, destinul ei nemilos fiind greu de acceptat și de înțeles. Artista, care era însărcinată la acea vreme, a murit alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Laura Stoica a fost înmormântată în cimitirul Bellu, alături de cel cu care și-a împărțit viața și pe care îl iubea nespus.

laura stoicalaura stoica

Mesajul Silviei Dumitrescu pentru regretata Laura Stoica

Laura Stoica e la fel de vie în gândurile bunei sale prietene Silvia Dumitrescu. „Dor de Laura… scumpă mea… azi ar fi trebuit să te sărbătorim și să îți oferim cadouri, balanța mea dragă…Nici o stea? Ai atins toate stelele din Univers. Te iubesc! Dumnezeu să te odihnească', a scris Silvia Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Ce amintiri are Silvia Dumitrescu cu Laura Stoica

Solista nu poate uita nici acum momentele pe care le-a petrecut alături de Laura Stoica. Erau întotdeauna acolo una pentru cealaltă.

Laura a fost nelipsită de la toate lansările mele, și eu de la ale ei. Avem multe întâmplări împreună dar îmi aduc aminte că eram la Sibiu și am găsit un magazin de haine. Noi nu prea aveam timp să umblăm, că aveam treabă, dar acum aveam niște timp liber. Eram nemachiate, râdeam, și am intrat pentru că am văzut o salopetă de blugi în vitrină. Vânzătoarea ne-a zis că are numai una așa că am intrat la cabină s-o probăm. Și râdeam și ne împingeam, iar vânzătoarea era rușinată și confuză pentru că nu era sigură că suntem noi', declara, pentru Fanatik, Silvia Dumitrescu.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Noor Alfallah l-a dat uitării pe Al Pacino, după ce l-a făcut tată la 82 de ani. Cu ce bărbat se vede acum și cum a fost surprinsă zilele trecute

Citește și: Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Nu i-am cerut niciodată nimic! Nu l-a interesat! El a cerut toată viața de la mine'

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Anca Țurcașiu îl cunoaște pe iubitul ei de 20 de ani: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit. E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care…' / EXCLUSIV

Cum era Laura Stoica dincolo de scenă

Solista își amintește că Laura Stoica era dornică să lege prietenii, că se înconjura de oamenii de calitate și chiar dacă mai avea momente când se enerva îi trecea la fel de repede.

Laura era o persoană foarte deschisă, haioasă și pontoasă. Mai avea momente când se enerva și Doamne ferește să fii acolo. În prezența mea nu se prea enerva. Dar pe cât de rapid îi sărea țandăra, pe atât de repede îi trecea.

Nu țineam niciodată supărarea, nu avea răutăți. Era prietenoasă mai mult cu oamenii simpli, cu fanii pe care îi vedea prima dată, era dornică să lege prietenii. În general însă nu era o persoană prietenoasă, iar pe partea muzicală avea foarte puține relații apropiate, spunea Silvia Dumitrescu.


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton