Silvia Dumitrescu, secretul căsniciei cu soțul ei, Florin Ochescu. Sunt căsătoriți de 30 de ani: "În fiecare zi mă întreabă dacă..."

 Dumba Gabriela
.

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu sunt căsătoriți de 30 de ani și au împreună un băiat care îi face foarte mândri. Cântăreața a dezvăluit care este secretul lor, cum reușesc să fie fericiți împreună, de atâta timp, și să treacă peste greutăți. Silvia Dumitrescu spune că Florin Ochescu o răsfață foarte mult, iar ea nu poate decât să fie lapte și miere în căsnicia lor. Iată ce a spus Silvia Dumitrescu despre secretul căsniciei cu soțul ei, Florin Ochescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Silvia Dumitrescu, secretul căsniciei cu soțul ei, Florin Ochescu. Artista este căsătorită de 30 de ani cu chitaristul Florin Ochescu, împreună cu care are un băiat pe nume Iulian, în vârstă de 29 de ani. Soțul său, cunoscut ca membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, mai are un băiat de 40 de ani dintr-o relație anterioară cu o altă mare cântăreață, Dida Drăgan.

silvia-dumitrescu-despre-casnicia-de-peste-trei-decenii-cu-florin-ochescu-1silvia-dumitrescu-despre-casnicia-de-peste-trei-decenii-cu-florin-ochescu-1

Silvia Dumitrescu, secretul căsniciei cu soțul ei, Florin Ochescu

Privind în urmă, Silvia Dumitrescu spune că, de fapt, înainte de toate, muzica a fost cea care i-a adus împreună pe ea și Florin Ochescu.

„Am sărbătorit și 30 de ani de căsătorie cu soțul meu. Suntem fericiți împreună în familie! Atât eu, cât și el, ne simțim niște oameni împliniți și fericiți, pentru că a funcționat totul între noi și sunt mândră de lucrul acesta', a mărturisit cântăreața.

Silvia Dumitrescu spune că soțul ei este mereu atent cu ea și o întreabă de fiecare dată dacă îi este bine și dacă are nevoie de ajutorul lui.

„El în fiecare zi mă întreabă dacă îmi e foame, dacă vreau să mănânc ceva, dacă sunt obosită, are grijă de mine. Și când e 8 martie are grijă, când mă trezesc eu din somn sunt deja florile lângă mine și pupicul, îmbrțișarea', a mai adăugat ea.

„E o bucurie să constanți că ne-a fost bine și de aceea nici nu ne dăm seama cum a trecut vremea. Ne-am cunocut în 90, la o petrecere, el a plecat atunci în Olanda și când a revenit în țară ne-am împrietenit, apoi am plecat în Olanda în turneu și acolo ne-am logodit și acolo am și rămas însărcinată', spunea Silvia Dumitrescu acum ceva timp.

Citește și: Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: „Arătam ca un ardei umplut cu forța'

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate’ / EXCLUSIV

Citește și: Locuința lui Salman Khan a fost înconjurată de polițiști. Iubitul Iuliei Vântur a fost amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India

Silvia Dumitrescu declară că între ea și soțul ei a existat mereu o mare iubire, însă, mai presus de orice, un rol important l-au jucat încrederea și respectul pe care și le poartă necondiționat, încă de la începutul poveștii în doi.

'Încă ne iubim, încă nu ne-am plictisit unul de celălalt E vorba despre potrivire aici. El face parte din aceeași zonă a meseriei, pentru că se ocupă tot cu muzica. Suntem independenți, pentru că ne-am dat această libertate. Nu se bagă niciunul pe felia celuilalt și totul a pornit de la încredere, respect. Bineînțeles că din prima am avut această îndrăgosteală și aceste sentimente frumoase, dar acum parcă sunt din ce în ce mai profunde', a mai declarat cântăreața.

Cu cine a mai fost căsătorită Silvia Dumitrescu

Ceea ce puțini știu este că Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită înainte, primul său soț fiind Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în perioada anilor 80, cu care artista a urcat de multe ori pe scenă. Mariajul celor doi a durat foarte puțin ca urmare a faptului că acesta era extrem de violent.

Silvia a fost nevoită să-i poarte în continuare numele pe scenă, deoarece așa se făcuse cunoscută încă de la debutul său în muzică, însă artista își amintește cu regret de acea perioadă.

Silvia şi Mircea Dumitrescu s-au îndrăgostit la prima vedere şi s-au căsătorit după doar două săptămâni, dar în anul 1987 mariajul lor luă sfârşit.

Ceea ce este, totuşi, cumplit, este destinul tragic pe care primul soţ al Silviei Dumitrescu l-a avut. Acesta s-a recăsătorit de trei ori, însă următoarele două soţii au ales să-şi ia viaţa, una prin otrăvire în casă, iar cealaltă prin spânzurare în Grădina Botanică.

Dramele trăite nu l-au învins, Mircea Dumitrescu ajungând, din nou, la altar. însă, neînţelegerile din cel de-al patrulea mariaj l-au făcut pe artistul de odinioară să-şi pună capăt zilelor, în anul 2010.

Acesta s-a sinucis prin otrăvire cu antigel, chiar în propria locuinţă, lăsând în urma sa un bilet de adio: „Iartă-mă, Silvia.” Cu toate că nu era vorba de Silvia Dumitrescu, ci de ultima soţie a acestuia, care purta acelaşi nume

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton