Silvia Ioniță, primele declarații după ce și-a dat demisia de la Kanal D: „Merg mai departe. Viața este despre finețea trăirilor și despre mai nimic material"

 Tudorache Simona
.

Silvia Ioniță se retrage de la știrile Kanal D. Silvia este a doua vedetă care părăsește postul, după Simona Pătruleasa. Silvia Ioniță a petrecut 17 ani în echipa Kanal D. Deși recunoaște că se simte copleșită de această decizie, Silvia Ioniță e decisă să meargă mai departe. Cu toate astea, ea dă de înțeles că va avea curând vești pentru cei care i-au fost aproape pe parcursul acestor ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Silvia Ioniță prezenta știrile Kanal D în weekend, iar locul ei va fi preluat de acum de Cosmin Cernat. În anul în care împlineşte 30 de ani de carieră, Cosmin Cernat face un nou pas în activitatea sa ca om de televiziune şi intră în echipa știrilor Kanal D, de aceasta dată ca prezentator al jurnalului de la 12:00 şi de la 18:00.

silvia ionita 9silvia ionita 9

Silvia Ioniță a demisionat de la Kanal D

Silvia Ioniță a anunțat că se nu o să mai prezinte știrile Kanal D din weekend și că părăsește postul după 17 ani petrecuți pe sticlă. Ea nu dă detalii despre motivele care au condus-o aici.

„Nu vă spun telespectatori sau colegi, am ocolit mereu aceste cuvinte aseptice și impersonale, așa că: Oamenii mei dragi, vă mulțumesc pentru anii în care mi-ați fost alături, pentru fidelitate, prietenie, încredere, gânduri bune, pentru tot ce am construit aici, ca relație, preț de 17 ani! Cu toată această copleșitoare încărcătură emoțională primită, merg mai departe. Așa sunt eu, mă încăpățânez să cred că, până la urmă, viața este despre emoții, despre finețea trăirilor și despre mai nimic material, și cu voi in inimă, o voi construi la fel. Urați-mi de bine și să ne revedem sănătoși curând! Cu recunoștință pentru tot ce m-ați lăsat să trăiesc și să înțeleg, vă îmbrătișez', spune Silvia Ioniță, pe o rețea de socializare.

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor: „Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că, dacă nu vine acasă, eu o să mor. De atunci…' / Au apărut imagini de paparazzi cu cei doi, sărutându-se

Citește și: Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”: „E greu să menții o balanță…”. Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…' / EXCLUSIV

Silvia Ioniță e căsătorită și are o fetiță

Silvia Ioniță este căsătorită din 2009 cu Cristian Fusălău. Nașii Silviei Ioniță și ai lui Cristian Fusălău au fost nimeni alții decât Gabriela Cristea și soțul ei de la acea vreme, Marcel Toader. Petrecerea a fost una fastuoasă și plină de bun gust.

Cei doi formează o familie fericită de mai mulți ani. Fetița lor, Ana, a venit pe lume în urmă cu 11 ani. Silvia Ioniță susține că universul ei se învârte în jurul prietenilor, dar cel mai important, al familiei. Adoră să petreacă timp alături de Ana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton