Silvia Lăuneanu a primit o ofertă inedită: 15.000 de dolari ca să își vândă părul. Motivul dureros care se ascundea în spatele acestei povești: „Mi s-a părut o nebunie, ceva deplasat, excentric”

 Tudorache Simona
.

Silvia Lăuneanu a primit, la un moment dat, o cerere inedită din partea unei fane. Nu i s-a cerut un autograf sau o fotografie, ci o parte din păr. În spatele acestei povești se ascundea, însă, un motiv dureros. Acest episod cutremurat-o pe artistă și a făcut-o să vadă cu alți ochi viața. Solista a rămas marcată de acest episod.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Silvia Lăuneanu a fost întotdeauna apreciată pentru frumusețea ei, dar și pentru piesele pline de sensibilitate pe care le-a făcut cunoscute publicului. La un moment dat, artista a avut parte de o întâlnire neașteptată la un salon de frumusețe. A cunoscut o femeie care i-a mărturisit că fiica ei îi apreciază muzica și ar fi mai mult decât fericită dacă i-ar da o parte din părul ei ca să îi facă o perucă. În prima fază, Silvia Lăuneanu a fost contrariată de această cerere, mai ales că femeia voia să plătească pentru gestul ei 15.000 de dolari.

silvia-launeanu-23silvia-launeanu-23

Silvia Lăuneanu, ofertată cu 15.000 de euro ca să renunțe la o parte din păr

Silvia Lăuneanu a primit o ofertă care a lăsat-o fără cuvinte. „În urmă cu mai mulți ani, când mă aflam în salonul unde mă tundeam, s-a nimerit să fie acolo și o doamnă din Australia, măritată cu un român și care aveau o fiică aici, în țară. Aveam părul foarte lung pe atunci. A venit la mine foarte încântată și mi-a zis că fiica ei mă apreciază, că are postere cu mine. De fapt, așa își manifestau tinerii admirația pentru artiști, la acea vreme, nu m-a surprins foarte tare. După aceea, m-a întrebat brusc: „Nu vrei să-mi dai mie din părul tău, ca să fac o perucă și să i-o ofer fetei mele?'. Mi s-a părut o nebunie, ceva deplasat, excentric', a mărturisit artista pentru Playtech.ro.

Silvia Lăuneanu a vrut să își doneze părul

Silvia Lăuneanu a aflat mai târziu povestea tristă a femeii care îi făcuse oferta. Motivul ei era unul dureros.

„Când am aflat de ce voia acea femeie să îi vând părul, chiar mi-a părut rău că am tratat reticent propunerea. De fapt, fiica ei era bolnavă, făcea chimioterapie. Dacă aș fi știut, i-aș fi dat părul meu gratis, l-aș fi donat, nu pentru cei 15.000 de dolari, cât îmi oferise. Era clar că aveau bani, că era o familie bogată, de aceea a și îndrăznit să mă întrebe. Când am aflat toate detaliile, chiar de la fiica ei, care îmi telefonase, m-am oferit să-i dau părul meu, fără niciun leu, pentru o perucă, dar mi-a spus că, între timp, rezolvase deja situația', a mai spus solista.

Citește și: Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani! Mesajul primit de la artistul care și-ar dori să cânte cu solista în Argentina: „Are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate. Ne leagă o prietenie frumoasă și…”

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: 'N-am sărbătorit absolut nimic. Am avut multă treabă, că noi tundeam oile…' Ce a povestit Mama Geta despre întoarcerea lui Iancu Sterp din Republica Dominicană și când va da o petrecere în cinstea lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie: „Motive pentru care am putea să ne despărțim am putea să găsim la orice colț de stradă. De obicei, apar discuții atunci când…' / EXCLUSIV

Cum reușește Silvia Lăuneanu să aibă un păr atât de frumos

Silvia Lăuneanu a reușit să aibă acest păr superb, care nu lasă pe nimeni indiferent, urmând câteva reguli simple.

„Nu folosesc fixativ, gel, mă vopsesc foarte rar, de 3-4 ori pe an, și asta după ce am depășit vârsta de 43 de ani, și nu mă usuc cu foehnul. Mai îmi făceam ceai de urzică și de brusture și îl aplicam la rădăcina părului. Mi-am mai făcut și măști cu ou și cu ulei de ricin. Dar șamponul și balsamul sunt produsele pe care le folosesc cel mai des', a mai spus fosta solistă a trupei D la Vegas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton