Silvia Lăuneanu (De La Vegas), despre viața de familie, după 9 ani de căsnicie: "Nu pozăm deloc în familia fericită. Nu ne interesează deloc..." 

 Oana Pantazi
.

Silvia Lăuneanu (De La Vegas), despre viața de familie, după 9 ani de căsnicie. Artista, cunoscută ca „Silvia De la Vegas, fata cu vioara' și-a găsit marea dragoste la 40 de ani și s-a mutat în America. Acum ceva timp, artista și soțul ei au fost nevoiți să revină în România, din motive familiale. Iată ce a povestit artista despre viața ei de cuplu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Silvia Lăuneanu (De La Vegas), despre viața de familie, după 9 ani de căsnicie. Cu niște ani în urmă, fata cu vioara făcea furori în industria muzicală, pentru că pe vremea aceea a fost unică. Frumoasă și talentată în egală măsură, deși era pe val la vremea respectivă, Silvia Lăuneanu și-a luat prin surprindere fanii atunci când a ales să plece din țară. Acum e căsătorită de 9 ani și mama unui puști adorabil, pe nume Alexandru. Soțul ei, Sorin Botezatu, este de profesie arhitect IT și pilot privat pe avioane mici.

331579635_1225132184763260_8884589786844405748_n331579635_1225132184763260_8884589786844405748_n

Silvia Lăuneanu (De La Vegas), despre viața de familie, după 9 ani de căsnicie

„La noi totul este spontan. Suntem o familie foarte normală. Ne place mult să ne jucăm și intrăm de multe ori în faza de copil. Alexandru este un băiețel care te provoacă din toate punctele de vedere și îmi place mult să-i răspund cât mai amuzant. Partea funny a fost că am avut emoții, pentru că scria pe cutia cariocilor că sunt speciale pentru pictură pe față și se curăță cu apă, dar chiar mă gândeam cum ar fi să rămânem așa vreo trei zile', a spus Silvia Lăuneanu pentru Click.ro.

Apoi, artista a explicat și de ce nu își pune viața pe tapet în social media, mărturisind că vrea ca intimitatea familiei să nu fie tulbuată de nimic. După cum mărturisește însă, familia lor e unacât se poate de fericită, în cuplul lor domnind armonia.

„Probabil că suntem una dintre cele mai normale și tradiționale familii. Fiecare are rolul lui. Sorin este bărbat din toate punctele de vedere, ceea ce mie îmi permite să fiu femeia din relație și îmi place maxim rolul ăsta, iar Alexandru are parte de doi părinți care trăiesc într-o armonie perfectă și reală.

Nu pozăm deloc în familia fericită. Nu ne interesează deloc publicitatea, chiar dacă am fost invitați de nenumărate ori în tot felul de emisiuni împreună am refuzat politicos, pentru că viața de familie trebuie să se consume acolo în intimitate. Mai postez din când în când fotografii pe Facebook cu noi, dar sunt destul de inactivă din punctul ăsta de vedere. Postez imagini doar atunci când e ceva chiar drăguț sau punctez anumite momente importante din viața noastră cum ar fi: zile de naștere, aniversarea căsătoriei nostre sau lucruri drăguțe care ar putea amuza prietenii', a mai spus Silvia Lăuneanu pentru sursa citată.

De ce s-a întors Silvia Lăuneanu (De la Vegas) în România

Silvia Lăuneanu (de la Vegas) și soțul ei au revenit de ceva timp în Romnia și și-au luat și o casă aici, ba, mai mult, și-au dat și fiul, pe Alexandru, care are șapte ani, la o școală privată, unde o să se pregătească temeinic pentru momentul în care o să își continue studiile în SUA.

„Am cumpărat o casă și aici, pentru că era absolut necesar. Noi am venit în țară mânați fiind de o problemă foarte mare, situația mamelor noastre, amândouă sunt singure și bolnave.

Atunci am încercat să găsim această variantă, să luăm o casă în care să le instalăm pe amândouă și, fiind o casă foarte mare, mai stăm și noi pe aici atunci când suntem în România. Plus că Alexandru a început școala aici’, spune Silvia Lăuneanu, pentru UNICA.ro.

Acum câteva luni, Silvia de la Vegas povestea că atât mama ei, cât și mama-soacră au grave probleme de sănătate.

Mama a fost principalul motiv pentru care eu a trebuit să mă reîntorc în România. Cumva, m-a încurcat această reîntoarcere, pentru că încă nu am apucat să aplic pentru cetățenia americană, încă sunt deținătoare de green card. Alexandru și Sorin sunt amândoi cetățeni americani. Eu pentru că trebuia să tot fac naveta între State și America, tot acest zbor transatlantic m-a încurat să obțin cetățenia.

Starea sănătății mamei mele nu se va îmbunătăți niciodată, pentru că are o boală pe care doar o ții pe loc, iar soacra mea are demență. Și eu și Sorin suntem doi oameni plecați de acasă de mici. Am fost nevoiți să le mutăm pe ambele mame, și pe mama mea și pe soacra mea. Amândouă stau în casa pe care am cumpărat-o în România. Noi când venim în România, tot acolo mergem, spunea Silvia de la Vegas.

Silvia Lăuneanu are un copil genial

Silvia de la Vegas și-a întâlnit iubirea vieții la New York, în persoana unui fost pilot militar pe nume Sorin, cu aproape zece ani mai în vârstă decât ea. Împreună sunt acum părinții unui copil de șapte ani, cu IQ de geniu – 140.

Artista și soțul ei au optat în cazul fiului lor pentru o școală privată, asta pentru ca Alexandru să învețe foarte bine limba engleza.

„Am optat pentru învățământul privat, doar prin prisma faptului că noi avem nevoie de o școală unde să se pună bază pe limba engleză, pentru că, la un momendat dat, ne vom reîntoarece în SUA și probabil că va merge acolo la școală. Atunci trebuie să fie foarte bine pregătit în ambele limbi’, mai spune Silvia Lăuneanu, pentru UNICA.ro.

Ne-am bucurat că a început școala aici, pentru că în felul acesta și-a dezvoltat foarte bine și limba română, la modul corect, pentru că el va învăța și va scrie exact ca un român, dar, fiind o școală bilingvă, automat va face și engleza tot la modul corect. De fapt, el scrie și vorbește în ambele limbi de când avea vreo patru ani’, adaugă vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton