Silvia Lăuneanu (de La Vegas) a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, după ce micuțul s-a îmbolnvit de scarlatină: "A făcut brusc temperatură, durere, infecție..."

 Radulescu Ruxandra
.

Silvia Lăuneanu (de La Vegas) a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, după ce micuțul s-a îmbolnvit de scarlatină. Silvia Lăuneanu, denumită „fata cu vioara”, din trupa „De La Vegas”, a trăit momente de panică, după ce fiului ei i s-a făcut rău. Micuțul în vârstă de opt ani a fost transportat de urgență la spital. Iată ce s-a întâmplat cu băiatul Silviei Lăuneanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Silvia Lăuneanu (de La Vegas) a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, după ce micuțul s-a îmbolnvit de scarlatină. Silvia Lăuneanu, 48 de ani, este cunoscută publicului ca „fata cu vioara”, din trupa „De La Vegas”. După ce a s-a retras din lumina reflectoarelor, artista s-a dedicat familiei și în special fiului ei, Alexandru. Recent, muziciana a tras o sperietură teribilă, când băiețelului i s-a făcut brusc rău și a ajuns de urgență la spital. Fiul Silviei Lăuneanu este bolnav de scarlatină și, la acest moment, ia tratamentul prescris de medici. Iată ce s-a întâmplat cu fiul Silviei Lăuneanu!

silvia-launeanu-fiusilvia-launeanu-fiu

Silvia Lăuneanu (de La Vegas) a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, după ce micuțul s-a îmbolnvit de scarlatină

Silvia Lăuneanu a trecut printr-o situație extrem de neplăcută, când băiețelului ei i s-a făcut rău și a ajuns cu micuțul la Urgențe. Copilul vedetei a fost diagnosticat cu scarlatină, iar acum, din fericire, se simte mai bine.

Citește și: Andreea Bănică și fiica ei de 14 ani și-au făcut vaccinul anti-HPV: „Îl fac preventiv. Mă îngrijorează că sunt femei care nu știu ce este, poate duce la cancer!’

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva

Citește și: „Când suntem căzuți moral, el mă scoate din stările alea. Eu am făcut multe greșeli. În interior mă oftic, că lumea nu vede cum sunt eu’. Cum o susține Alex Velea pe Antonia

Citește și: Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație: „Azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru tine’

„Este o formă ușoară de scarlatină. Asta e! Face parte din bolile copilăriei. Dar ne-au alertat cei drept, cei de la școală, ieri, pentru că a făcut brusc temperatură și i-a apărut o erupție la nivelul pielii, durere mare în gât…și era evident deja diagnosticul. Am fost imediat la urgențe ca să se confirme și să luăm tratament cu antibiotic. În primul rând, pentru siguranța lui,și apoi din respect pentru colegi. Acum este acasă sub tratament. Vesel și țopăitor. Singurul inconvenient este că ne strică vacanța la schi, iar de ziua lui o să fie la domiciliu cu pisicile', a declarat Silvia Lăuneanu pentru Click!

Silvia Lăuneanu, despre starea fiului ei: „Este sub tratament acasă, nu merge la școală”

Silvia Lăuneanu a menționat că fiul ei, Alexandru, este nevoit să treacă printr-un tratament de 10 zile, timp în care va sta în carantină. Din fericire, casa vedetei dispune de o curte spațioasă, în care băiețelul se poate juca în voie, cât timp va sta izolat.

„Este sub tratament acasă, nu merge la școală. Scarlatina este contagioasă și, practic, este o infecție bacteriană. Medicii i-au dat zece zile de tratament să se facă bine. Noroc că avem o curte foarte mare și a primit în avans de ziua lui o super mașină cu care poate sa facă off – road', a mai spus aceasta.

Silvia Lăuneanu (de la Vegas) s-a mutat în România

Silvia de la Vegas trăiește acum la New York, alături de iubirea vieții ei, un alt roman stabilit în America și împreună au un copil genial, de care sunt foarte mândri. Însă, problemele de sănătate ale mamei sale și ale mamei soțului ei i-a determinat să-și cumpere casă în România și să revină acasă.

Silvia Lăuneanu (de la Vegas) și soțul ei și-au luat și o casă aici, ba mai mult, și-au dat și fiul, pe Alexandru, care are opt ani, la o școală privată, unde o să pregătească temeinic pentru momentul în care o să își continue studiile în SUA.

„Am cumpărat o casă și aici, pentru că era absolut necesar. Noi am venit în țară mânați fiind de o problemă foarte mare, situația mamelor noastre, amândouă sunt singure și bolnave.

Atunci am încercat să găsim această variantă, să luăm o casă în care să le instalăm pe amândouă și, fiind o casă foarte mare, mai stăm și noi pe aici atunci când suntem în România. Plus că Alexandru a început școala aici’, spune Silvia Lăuneanu, pentru UNICA.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton