Silvia Stanciu, mărturisiri emoționante despre relația cu fostul ei iubit, care a murit: „El a fost totul meu. Ne vom reîntâlni. Este în continuare în sufletul meu și va fi mereu. Tot ce fac, fac cu gândul că știe, vede și e fericit"

 Tudorache Simona
.

Silvia „Sylvie' Stanciu a găsit puterea de a vorbit despre relația cu iubitul ei care a murit. Cei doi au fost împreună 10 ani, iar actrița crede, astăzi, că ar putea să scrie romane despre relația trăită. Cu toate astea, păstrează misterul asupra identității lui, deși în showbiz-ul românesc s-a scris foarte mult despre relația dintre ea și un politician foarte cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Silvia Stanciu recunoaște că se gândește mereu la fostul ei iubit, pe care îl consideră sufletul ei pereche, și speră că el se bucură de acolo de sus de realizările ei. Cei doi au fost împreună aproximativ zece ani, dar nu și-au asumat niciodată public, relația.

dan78dan78

Silvia Stanciu, despre relația cu iubitul ei care a murit: „Nu ne-am contrazis și nu ne-am certat niciodată”

Se înțelegeau din priviri și împărțeau totul, iar diferența de vârstă dintre ei, de 30 de ani, nu a fost niciodată un impediment. Silvia Stanciu și fostul ei iubit, care a murit, au trăit o altfel de iubire. „El a fost totul meu. Noi nu ne-am contrazis și nu ne-am certat niciodată. Nu mai e. Despre noi nu o să povestesc niciodată, deși aș putea să scriu romane. Există suflete pereche și cine nu crede în asta nu i-a fost dat să trăiască așa experiență. Este în continuare în sufletul meu și va fi mereu. Tot ce fac, fac cu gândul că știe, vede și e fericit. El și tata. Cu ei mă sfatuiam și ei mă validau. Stâlpii mei. S-au dus. Până ne vom revedea', spune Silvia Stanciu, conform Unica,ro.

Cum s-a produs despărțirea dintre Silvia Stanciu și fostul ei iubit

Artista și politicianul nu au apucat să își spună ultimele cuvinte, asta pentru că viața i-a luat prin surprindere. Acest lucru nu o face pe Silvia Stanciu să sufere, pentru că are convingerea că undeva, cândva, se vor revedea. „Nu ne-am luat adio. Nu știa că pleacă. Dar asta probabil pentru că sfârșitul nu e aici. Ne vom reîntâlni. Ne-am spus tot în viața asta, știa înainte să rostesc, ne înțelegeam din priviri. Știe și ce nu ne-am spus', adaugă ea.

Citește și:„De dragul copiilor putem face absolut orice. Când există oameni care te judecă și nu știu adevărul…'. Alexandru Ciucu, despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu. Cum se înțeleg în privința fiicelor

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la petrecerea Oscar 2024. Ce ținută a purtat la evenimentul organizat de Elton Jhon

Citește și: De ce Andreea Tonciu și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Nu vreau să iasă vreo eminentă, acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte”

Citește și: „M-am gândit de mai multe ori la divorț”. Sanda Ladoși, despre tensiunile din căsnicia ei de 17 ani cu Ștefan Tache. Ce îi ține împreună

Silvia Stanciu: „De câțiva ani traversez cea mai grea perioadă”

Artista mărturisește că ultimii ani au încercat-o de plin și i-au umplut sufletul de durere. Silvia Stanciu are astăzi grijă de cea care i-a dat viață, care are 80 de ani și multe probleme de sănătate. „De câțiva ani traversez cea mai grea perioadă. Multe pierderi, au murit mulți apropiați. Mi-au murit animale de care am avut grijă și m-am implicat emoțional enorm. Sunt lângă mama, am grijă de ea, are 80 de ani și vârsta vine la pachet cu probleme', susține solista.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton