Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu leucemie. Fostul premier italian este internat la terapie intensivă

 Dumitrache Laura
.

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei a fost diagnosticat cu leucemie. Fostul patron al lui AC Milan, în vârstă de 86 de ani se află internat la spital, unde a început tratamentul. Starea lui Berlusconi este una stabilă, dar se află sub atenția medicilor, la terapie intensivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost internat la terapie intensivă în dimineața zilei de miercuri. Acesta a fost spitalizat de mai multe ori în acestă perioadă, Berlusconi fiind spitalizat cu leucemie, o boală cruntă. În anul 2016, Silvio Berlusconi a suferit o operație pe cord deschis, dar și o operație pentru ocluzie intestinală, în anul 2019.

FILE PHOTO: Former Italian PM Berlusconi attends a rally in RomeFILE PHOTO: Former Italian PM Berlusconi attends a rally in Rome

Silvio Berlusconi se află într-o unitate de chirurgie cardiacă la spitalul San Raffaele din Milano. Potrivit agenției de presă ANSA, fostul premier al Italiei a început tratamentul pentru combaterea leucemiei.

Citește și: La 85 de ani, Berlusconi se însoară cu iubita mai tânără cu 53 de ani: „Relație de dragoste, stimă și respect”

Citește și:Cine este noua iubită a lui Silvio Berlusconi, cu 53 de ani mai tânără decât el. Fostul premier italian a fost implicat în mai multe scandaluri sexuale

Citește și:Larisa Iordache se iubește cu Cristian Chiriță, fostul partener al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu ei în calitate de cuplu

Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu leucemie

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, a fost diagnosticat cu leucemie, a declarat un membru al anturajului său pentru Reuters. În vârstă de 86 de ani, Silvio Berlusconi a fost internat în spital, miercuri, iar acum se află la terapie intensivă, sub supravegherea medicilor. Potrivit sursei italiane ANSA, Berlusconi ar fi început imediat tratamentul pentur leucemie.

În ultima perioadă, fostul premier al Italiei a fost spitalizat de mai multe ori. În anul 2016 a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis, iar în anul 2019 s-a operat pentru ocluzie intestinală. În prezent, Silvio Berlusconi face parrte din coaliția ce susține guvernul condus de Giorgio Meloni.

Silvio Berlusconi are o soție cu 53 de ani mai tânără

Silvio Berlusconi s-a căsătorit anul trecut cu Marta Fascina, care este cu 53 de ani mai tânără decât el. Nunta nu a fost una oficială, dar fostul premier al Italiei i-a organizat iubitei sale o petrecere ca-n povești. Berlusconi a fost premier al Italiei între anii 1994-1995, 2001-2006 și 2008-2011.

Fascina este implicată și ea în politică, fiind deputată din partea Partidului Forza Italia. Cei cinci copii ai politicianului nu ar fi fost de acord cu mariajul lui, având în vedere că acesta are o avere de 7,2 miliarde dolari. Evenimentul s-a desfășurat conform tuturor tradiției, dar cuplu nu s-a căsătorit oficial. Petrecerea a avut loc la proprietatea sa Villa Gernetto, din orașul Lesmo.

Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori și are cinci copii

Silvio Berlusconi a avut întotdeauna o atracție pentru femeile mai tinere. Berlusconi a fost căsătorit prima dată cu Carla  DallOglio 1965–1985, care i-a dăruit trei copii, Luigi, Barbara și Eleonora.

Fostul premier al Italiei a fost căsătorit cu Veronica Lario cu care doi copii, Pier Silvio și Marina. Berlusconi a renunțat să candideze la președintia Italiei, din cauza problemelor de sănătate. Dacă Silvio Berlusconi s-ar fi căsătorit cu Marta Fascina, tânăra ar fi avut dreptul la o avere de peste 7 miliarde de dolari.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton