Silvio Berlusconi și doi dintre copiii lui au COVID-19! Cum se simte fostul premier al Italiei, în vârstă de 84 de ani

 Oana Pantazi
.

Silvio Berlusconi a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Din fericire, fostul premier al Italiei este asimptomatic și se află în izolare la domiciliu. De asemenea, doi dintre copiii lui Berlusconi sunt infectați cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care curând urmează să împlinească 84 de ani, a fost confirmat pozitiv la noul coronavirus. Din fericire, Berlusconi este asimptomatic și se află în izolare la domiciliu, de unde continuă să lucreze, scrie publicația La Repubblica.

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Berlusconi s-a infectat în vacanță

Liderul Forza Italia a fost testat după ce a petrecut un sejur în Sardinia, zonă unde s-a înregistrat o creştere accentuată a numărului cazurilor de COVID-19 în luna august, dat fiind că un număr mare de turişti din întreaga ţară au mers pe insula mediteraneeană.

Cu toate acestea, Silvio Berlusconi va continua să lucreze de la reşedinţa sa din Arcore, în apropiere de Milano, şi va continua să susţină campaniile candidaţilor Forza Italia în alegerile locale din luna septembrie, se menţionează într-un comunicat al staffului său.

'Din nefericire mi s-a întâmplat şi mie, dar continui să lupt', le-a transmis Berlusconi susţinătorilor săi, prin intermediul staff-ului său, cu care a avut o întrevedere video, menționând că va fi prezent în continuare în campania electorală cu interviuri la televiziune și în ziare, dar în conformitate cu limitările impuse de boala de care suferă.

Citește și: Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. „Vine o vreme pentru toate!”

Cei doi copii ai lui Berlusconi au avut simptome de COVID-19

Dacă tatăl lor în vârstă de 83 de ani s-a dovedit a fi asimptomatic, fiul și fiica lui Berlusconi nu au fost la fel de norocoși. Doi dintre copiii săi Luigi (31 de ani) şi Barbara (36 de ani) au resimţit simptomele bolii. În urma testării s-a stabilit că cei doi au COVID-19.

Alberto Zangrillo, de la spitalul San Raffaele, din Milano, medicul curant al fostului premier, a dat asigurări că Berlusconi „este asimptomatic și se află izolat la domiciliu, conform prevederilor regionale'.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton