"Vrea să îi facă lui Eduard niște injecții de slăbit, care nu sunt testate de copii". Silviu Prigoană continuă războiul în instanță cu Adriana Bahmuțeanu

 Dumba Gabriela
.

Silviu Prigoană continuă războiul în instanță cu Adriana Bahmuțeanu pe care o acuză că vrea să îi facă injecții de slăbit fiului lor, Eduard, care s-a îngrășat 10 kilograme în trei săptămâni. Prigoană nu este de acord cu astfel de proceduri pentru că, spune el, injecțiile nu sunt testate pe copii. La rândul său, Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat pe Silviu Prigoană că și-ar tortura copiii, iar fiul ei cel mic, Maximus, nu mai vrea să se întoarcă la tatăl său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou în centrul unui scandal de zile mari, după ce fiul lor cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mama lui. După divorțul părinților, instanța a decis domiciliul băieților la tatăl lor, însă Bahmu susține că fostul soț nu i-a permis să își vadă copiii, așa cum prevedea hotărârea judecătorească.

48124812

Adriana Bahmuțeanu ar vrea să-i facă fiului ei injecții de slăbit

Adriana Bahmuțeanu i-a făcut numeroase analize fiului său iar rezultatele nu sun foarte bune. Vedeta afirmă că medicii i-au oferit un tratament pentru Eduard, însă fostul soț, Silviu Prigoană nu este de acord cu administrarea lui.

'Toate diagnosticele pune la acel copil sunt exces caloric. Ea vrea să îi facă niște injecții de slăbit, care nu sunt testate de copii. Am aici tot și cred că mâine îi fac plângere penală medicului care i-a recomandat așa ceva. Copilul nu a avut nicio problemă de sănătate timp de 5 ani, iar acum în trei săptămâni s-a îngrășat 10 kilograme', a spus Silviu Prigoană la Xtra Night Show.

Citește și: Silviu Prigoană depune plângere împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce l-a acuzat că ar fi fost violent cu copiii săi: „Ea trebuia să ducă copilul la școală indiferent de situație'

Citește și:Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană nu va fi exmatriculat. Vedeta a mers la școală și a vorbit cu reprezentanții: „Nu am vrut să mințim. Am decis să…’

Silviu Prigoană este de altă părere și menționează că nu s-a ținut procesul, astfel că avocații săi nu au jignit-o pe fosta soție. Cei doi își aruncă numeroase cuvinte dure, iar până la soluționarea conflictului mai au de așteptat până ce se va soluționa în tribunal.

'Nu s-a ținut judecata pentru că, la intrarea în sala de judecată s-a invocat excesiva teritorială și au spus că nu e de competența lor și s-a încheiat ședința. Nu ne-a întrebat ce căutăm acolo și a rămas în pronunțare. Avocata doamnei a cerut că ne va cita telefonic. Nu înțeleg atât de multă grabă că nimeni nu a răpit copilul. Nu s-a săturat de procese că ea folosește copilul pentru rating', a spus Silviu Prigoană la Xtra Night Show.

Adriana Bahmuțeanu susține că au jignit-o avocații lui Prigoană

Adriana Bahmuțeanu susține că a avocații fostului soț au jignit-o în sala de judecată, iar ea are toată înregistrarea ședinței, putând să facă și o plângere împotriva lor.

'Avocații lui au interesul să nu ne judecăm. Celălalt părinte și-a trimis avocații în sala de judecată, care m-au și jignit în fața completului de judecată. Avocata mea a reacționat, le-a spus să-și ceară scuze. Am și înregistrarea ședinței.

Noi nu ne putem judeca, așteptăm un termen ca să ne spună când să mergem la medic sau la școală. Speța rămâne aceeași și ar trebui judecată de urgență', a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton