Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat că nu e de acord ca fiul lor să primească tratament: "L-a îngrășat 10 kg în 3 săptămâni și are exces caloric..."

 Dumitrache Laura
.

Silviu Prigoană a reacționat după ce fosta lui soție, Adriana Bahmuțeanu i-a adus noi acuzații. Fosta prezentatoare tv a declarat că afaceristul nu i-ar fi permis unuia dintre copiii pe care îi iau împreună să ia tratament. Silviu Prigoană o contrazice pe Adriana Bahmuțeanu și susține că aceasta este de vină pentru problemele de sănătate cu care fiul lor se confruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Continuă scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. După divorțul celor doi, instanța a decis ca cei doi băieți ai cuplului să aibă domiciliul la tată. Recent, fiul cel mic al acestora a mers acasă la mama lui și i-a spus că nu vrea să mai stea la tatăl lui.

prigoana_bahmu_publimedia_sorina_andreica_53355200prigoana_bahmu_publimedia_sorina_andreica_53355200

În cursul zilei de azi, Adriana Bahmuțeanu a declarat că fiul ei ar fi bolnav, iar Silviu Prigoană nu îi permite să-i fie administrat un medicament care l-ar vindeca. Cu toate astea, afaceristul susține că, de fapt, fosta soție ar fi cea care l-a îmbolnăvit pe fiul lui.

Citește și:'Am cerut două chestiuni: mutarea domiciliului fiului meu la dorința lui și administrarea unui tratament medical absolut necesar”. Adriana Bahmuțeanu susține că fiul ei e bolnav și că Silviu Prigoană refuză tratamentul pentru el

Citește și:„Vrea să îi facă lui Eduard niște injecții de slăbit, care nu sunt testate de copii”. Silviu Prigoană continuă războiul în instanță cu Adriana Bahmuțeanu

Citește și:Călin Donca, mesaj din închisoare după ce a fost arestat pentru 30 de zile: „Procesul penal nu se poate desfășura în mass-media”

Citește și:Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia este Laura Roșca, alias DJ Lalla. Ce a postat pe Instagram înainte de tragedie

Silviu Prigoană: „Copilul care astăzi nu vrea să vină astăzi la mine acasă, l-am adus cu capul spart de la mama lui’

Scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă. În cursul zilei de azi, fosta prezentatoare tv l-a acuzat pe afacerist că nu îi permite unuia dintre copiii pe care îi au împreună să primească tratament. Silviu Prigoană a reacționat și a dezvăluit că fiul lor cel mic ar avea, de fapt, exces caloric.

'Și eu și doamna Bahmuțeanu am primit de la Protecția Copilului o adresă care a fost trimisă și la CNA, să nu mai dezbatem subiectul copilului în public.Copiii nu au ajuns la mine că am mers eu să îi răpesc de la școală sau de la mama lor de acasă. Mi i-a dat tribunalul la 3 ani după ce eu am divorțat și i-am lăsat la mama lor cu mici afecțiuni fizico psihice. Am luat copiii acasă, m-am străduit ca în cei 4 ani de zile să îi pun pe calea cea dreaptă. În primul an copiii nici nu au vrut să își vadă mama, pentru că au fost legați, bătuți. Copilul care astăzi nu vrea să vină astăzi la mine acasă l-am adus de la Constanța în 2018 cu capul spart. I-a spart capul mama lui.(…) Copilul meu despre care e vorba în momentul de față a fost dus la expertiză medicală, la Instututul Parhon. S-a constatat că are exces caloric. Mama copilului l-a îngrășat 10 kg în 3 săptămâni, în America, și zice că e bolnav.' , a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Silviu Prigoană, despre motivul pentru care fiul lui cel mic nu vrea să se întoarcă acasă

Silviu Prigoană a dezvăluit că fiul său cel mare i-a spus că, în perioada în care el și fratele lui se aflau în America, în vacanță cu mama lor, aceasta i-ar fi spus celui mic că s-a îngrășat, iar dacă merge acasă, o să ia bătaie. Acesta ar fi motivul pentru care fiul cel mic al lui Silviu Prigoană nu vrea să se mai întoarcă la la tatăl său.

'(…) În momentul de față, copilul care e în discuție a fost alienat parental de către mamă. Copilul cel mare mi-a spus că discuția a fost în America și că i-ar fi spus: te-ai îngrășat 10 kg, dacă mergi acasă la tatăl tău, te bate. Asta a fost discuția pentru care copilul a refuzat să mai vină acasă.' , a spus Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu susține că în perioada pandemiei i-a fost interzis să își vadă copiii pe motiv că nu era vaccinată.De data aceasta, cere instanței să-i fie permisă administrarea unui tratament pentru fiul ei și al lui Silviu Prigoană. ‘Hai să ne gândim întâi la binele copilului și la ce e mai bine pentru el. Dacă mai stau așa mult timp riscă să i se cronicizeze o afecțiune medicală. (…) Am încercat să iau legătura, am trimis și pe mail și lui, și avocatei lui ca să îmi dea aprobare pentru administrarea acestui medicament. Eu nu aveam de ce să ajung la tribunal. Noi ne puteam înțelege amiabil ca și părinți. Vrea băiatul să stea la mine, lasă-l să stea la mine o perioadă. (…) Nu e de acord cu administrarea niciunui tratament medical.’, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton