Silviu Prigoană, prima reacție după ce a aflat că finii lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțează. Nu a mai vorbit cu ei de 6 luni

 Calin Maria Bianca
.

Silviu Prigoană, prima reacție după ce s-a aflat că finii lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțează. Nu a mai vorbit cu ei de 6 luni. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează. Ce-i drept, vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că vedeta a negat în urmă cu câteva săptămâni zvonurile apărute despre despărțire. Totuși, azi este oficial că și-au spus adio. Iată cum a reacționat Silviu Prigoană, nașul lor, la auzul acestei vești!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au pozat într-un cuplu perfect luni la rând, în ciuda zvonurilor despre despărțirea dintre ei. Deși se specula că el are umbla cu o altă femeie și că lucrurile nu mai merg în mariajul lor, vedeta a încercat să ascundă tot și să arate lumii doar partea bună, explicând că totul este perfect și nu există vreun motiv de despărțire. Totul până azi însă!

cum-s-a-imbogatit-oana-zavoranu-in-2021-2cum-s-a-imbogatit-oana-zavoranu-in-2021-2

Citește și: Alex Ashraf, primele declarații după ce a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu: „Nu știu ce…”. Se pare că el are deja o altă iubită și că s-a mutat cu ea

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de căsnicie: 'Sunt o femeie liberă. Să vină pretendenții'

Citește și: Oana Zăvoranu, anunț surprinzător după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine'. Vedeta a șters toate pozele cu ei de pe Instagram

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Fostul partener al vedetei este mult mai tânăr decât ea

Silviu Prigoană, prima reacție după ce s-a aflat că finii lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțează

Showbiz-ul românesc a fost luat cu asalt astăzi, atunci când Oana Zăvoranu a ieșit în față și a declarat că ea și Alex Ashraf divorțează. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste din partea ei și toată lumea a fost uimită, inclusiv Silviu Prigoană, nașul lor. Acesta a declarat că nu bănuia că ar putea exista probleme în căsnicia lor, explicând totodată că nu au mai vorbit așa des în ultima perioadă. Acesta a mai susținut că de aproximativ 6 luni nu au mai păstrat legătura și nu este la curent cu ceea ce s-a întâmplat.

Potrivit SpyNews.ro, se pare că Oana Zăvoranu nu a încercat să țină neînțelegerile dintre ea și încă soțul ei departe doar de ochii fanilor și a curioșilor, ci a ascuns totul inclusiv de apropiații lor sau familie.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost de mai multe ori în pragul divorțului

Din nefericire, nu doar în ultimele luni Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost în pragul despărțirii, ci încă din 2021 s-au speculat astfel de lucruri despre ei. Totuși, în ciuda a tot ceea ce s-a zvonit despre relația lor, este clar că au luptat ca totul să fie bine, iar vedeta a ascuns tot răul, pozând într-un cuplu perfect. Totul până azi, când a ieșit în față și a spus clar că este o femeie liberă, confirmând de data aceasta divorțul de soțul ei.

Dacă ne aducem aminte de declarațiile ei din trecut, chiar ea spunea că există și certuri, însă totodată că Alex Ashraf știe mereu cum să o împace și să o facă fericită.

Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit', a povestit Oana Zăvoranu, de la Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Oana Zăvoranu, primele declarații despre divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a ieșit în fața tuturor mai optimistă că niciodată și a confirmat separarea de Alex Ashraf, explicând că începând de astăzi este o femeie liberă. Nu s-a oprit doar aici însă, și într-o notă ironică și plină de umor a spus că este plină de iubire și pretendenții o pot căuta acum.

'Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele. Pentru că l-am lăsat și pe el să facă ceva în viața asta! Important e ce fac eu, nu alții… alții sunt cantitate neglijabilă, eu sunt vedetă', a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton