Silviu Prigoană se căsătorește! Unde și când va avea loc marele eveniment

 Dumitrache Medeea
.

Silviu Prigoană a făcut un anunț pe care mulți îl așteptau, în timp ce pe alții i-a luat prin surprindere. Afaceristul a anunțat că se căsătorește! De asemenea, Silviu Prigoană se pregătește să devină pentru prima dată bunic. Se pare că veștile vin una după alta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană a dat cărțile pe față! Afaceristul a anunțat că se căsătorește cu cea care i-a furat inima definitiv, Mihaela. Tot ce așteaptă acum este să se termine procesul pe care îl are cu Adriana Bahmuțeanu.

prigoana1prigoana1

Silviu Prigoană se căsătorește

În urmă cu puțin timp, Silviu Prigoană anunța că va deveni buni pentru prima dată. Acum afaceristul a dat o altă veste uimitoare: se căsătorește!

Citește și: Silviu Prigoană va fi bunic:

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:

Citește și: Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele:

Citește și: Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată.

Se pare că Mihaela l-a fermecat definitiv, iar Silviu Prigoană își dorește să se căsătorească din nou, considerându-se încă un bărbat tânăr. Tot ce așteaptă afaceristul este ca procesul cu Adriana Bahmuțeanu, care durează de șase ani, să se termine. În acest sens, Prigoană a discutat deja cu judecătorul pentru grăbirea instanței.

Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește', a spus Silviu Prigoană la Xtra Night Show.

Unde va avea loc nunta

Silviu Prigoană și Mihaela au stabilit deja și locația marelui eveniment. Cei doi nu vor să-și oficializeze relația în România, ci la Ierusalim.

Afaceristul își dorește ca de acum să ducă o viață liniștită și să le ofere un trai plin de armonie copiilor săi. Silviu Prigoană a ajuns la concluzia că nu banii le vor aduce adevărata bunăstare copiilor, ci educația pe care părinții le-o oferă.

După toate scandalurile pe care le-a trăit cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană și-a găsit liniștea alături de Mihaela. Femeia îi este aproape mereu și spune că afaceristul parcă este din nou copil de când formează un cuplu.

Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui', a spus Mihaela Prigoană la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton