Silviu Prigoană susține că, de fapt, Adriana Bahmuțeanu ar fi fost violentă cu cei doi copii: "Au fost legați de mâini și bătuți cu cureaua... "

 Dumitrache Laura
.

S-a reaprins scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare tv i-a adus acuzații grave afaceristului, după ce fiul ei cel mic i-ar fi spus că a fost bătut și jignit de Silviu Prigoană. În urmă cu șase ani, afaceristul a primit custodia celor doi băieți, iar aceștia au locuit alături de tatăl lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou în centrul unui scandal de zile mari, după ce fiul lor cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mama lui. După divorțul părinților, instanța a decis domiciliul băieților la tatăl lor.

tv prigoana si adrianatv prigoana si adriana

În urmă cu patru ani, Adriana Bahmuteanu a acceptat ca băieții săi să aibă domiciliul la tatăl lor. Vedeta susține că fostul soț nu i-a permis să își vadă copiii, așa cum prevedea hotărârea judecătorească. Mai mult, aceasta susține că fiul cel mic refuză să se întoarcă la școală,pentru că se teme ca tatăl lui va veni după el.

Citește și: Silviu Prigoană depune plângere împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce l-a acuzat că ar fi fost violent cu copiii săi: „Ea trebuia să ducă copilul la școală indiferent de situație”

Citește și:Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană nu va fi exmatriculat. Vedeta a mers la școală și a vorbit cu reprezentanții: „Nu am vrut să mințim. Am decis să…'

Citește și:Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată a doua oară: „Vă iubesc”

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor. A renunțat la avocatură pentru pantofi

Silviu Prigoană susține că, de fapt, Adriana Bahmuțeanu ar fi fost violentă cu cei doi copii

În urmă cu câteva zile a izbucnit un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoarea tv a dezvăluit că fiul ei cel mic nu vrea să se întoarcă la tatăl lui,deoarece acesta ar fi violent. După acuzațiile aduse de fosta soție, Silviu Prigoană a reacționat și a spus că, de fapt, ea ar fi cea care i-ar fi torturat copiii.

„Știți cum au ajuns copiii la mine? În baza unor probe unde copiii au fost torturați. Copiii mei au fost legați de mâini și de picioare și bătuți cu cureaua. Așa au ajuns copiii la mine acum șase ani, prin prisma instanței care mi i-a încredințat împreună cu protecția copilului Sector 5 , Secotr 3, cu școala unde îi aducem acolo. Au făcut corp comun toți, am zis că nu se mai poate. Totul a culminat cu tortura copiilor. Au ajuns în baza unor probe audio-video. Bun, acum vreau probe audio-video de la ea că copilul a fost torturat. Mă miră și mai tare că în ultimii cinci ani cât au fost copiii la mine nu a fost nicio problemă semnalată. ' a zis Silviu Prigoană pentru spectacola.ro.

Silviu Prigoană: „A zis să facă gâlceavă ca să facă puțină audiență”

Silviu Prigoană este de părere că fosta lui soție i-a adus aceste acuzații deoarece voia să apară la televizor. Afaceristul a obținut custodia celor doi copii în urmă cu patru ani, după ce Adriana Bahmuțeanu a declarat că are probleme financiare și nu are cu ce să-i întretină.

„Nu intuiesc, sunt cu siguranță convins că a stat într-un con de umbră, nu a mai făcut rating. Emisiunile de pe online, unde face live, au două sau trei sute de vizualizări, alea făcute de neamuri probabil. Și a zis să facă ceva gâlceavă ca să facă puțină audiență. De data asta s-a păcălit. Ca data trecută când a făcut gâlceavă și, nu că i-am cerut eu, mi i-a încredințat instanța ca urmare a probelor depuse la dosar, ca urmare a rapoartelor făcute de protecția copilului, ca urmare a documentelor depuse de școală la momentul respectiv. Deci eu nu m-am luptat să-mi „răpesc' copiii. Ea acum spune că nu duce copilul la școală că îl răpesc. Eu, de când duc copiii la școală, nu i-am dus eu personal, i-a dus altcineva în numele meu. Nici nu îi iau. ', a mai spus Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu susține că Silviu Prigoană nu i-a permis în pandemie să își vadă copiii, iar motivul principal a fost legat de restricțiile de la momentul respectiv. „În timpul pandemiei nu am avut acces să-mi văd copiii, mi-a fost ruptă legătura cu copiii mei. Am sesizat în timpul pandemiei DGASPC pentru a verifica vizitele. În acest an, fostul meu soț a fost de acord să petrecem o vacanță împreună eu și copiii, am plecat în America, iar acolo, fiul meu cel mic a spus că nu-și mai dorește să locuiască la tată și vrea să se mute la mine. Pe lângă acestea, a dorit în mod expres să meargă la Protecția Copilului și la autorități pentru a mărturisi tot ceea ce s-a întâmplat.Mi-au mai spus copiii că tatăl lor e nervos și violent.', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton