Cum a reacționat Simina, fosta iubită a lui Jador, când a aflat că acesta s-a despărțit de Oana Ciocan: ”Știam că am dreptate...” A spus, în urmă cu câteva luni, că tinerii nu se vor căsători / EXCLUSIV

.

Ce spune Simina, fosta iubită a lui Jador, despre despărțirea artistului de Oana Ciocan. Ea a declarat, imediat după ce cântărețul a cerut-o în căsătorie pe tânără, la Survivor, că acesta nu se va însura, până la urmă, cu ea. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mai susținut atunci că solistul are un tipar și că-și cere toate iubitele de soție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, susține că n-ar fi exclus ca artistul să se împace, totuși, cu Oana, după această despărțire intens mediatizată.

bogdan-mocanu-jador-oana-ciocan-1bogdan-mocanu-jador-oana-ciocan-1

Citește și: Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan: 'Nu mai alcătuim un cuplu. Motivele…' Artistul pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste / EXCLUSIV

Citește și: Sora lui Jador susține că nu mai e cale de împăcare între el și Oana Ciocan: „S-au despărțit definitv, e mai bine așa pentru el. Știu…'

Citește și: ​​”Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul. Nu știu ce va urma în viața băiatului meu​​”. Ce spune tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan

Citește și: Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…' / EXCLUSIV

Ce spune Simina, fosta iubită a lui Jador, despre despărțirea artistului de Oana Ciocan

Nici pe tatăl lui Jador, dar nici pe Simina de la Puterea Dragostei nu i-a surprins despărțirea lui Jador de Oana Ciocan. Dacă tatăl solistului declara că nu știa ca fiul său vrea să se însoare, fosta iubită a artistului, Simina, susține că el pe toate fetele le cerea de soție. Totuși, aceasta crede că nu ar fi imposibil să auzim că ei se vor împăca…

'Știam că am dreptate. Am auzit, da. Ce să mai spun? Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe poate că acum se vor împăca. Mai știi?', a declarat Simina de la Puterea Dragostei, pentru viva.ro.

Simina Loica: 'Pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste…'

În urmă cu trei luni, când toată țara afla că Jador și-a cerut iubita, pe Oana Ciocan, în căsătorie, Simina Loica declara că solistul le promite stabilitate, o căsnicie și copii tuturor femeilor din viața lui. Mai mult decât atât, bruneta spunea că ea nu-l vede la altar, prea curând, pe cântăreț.

'A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Eu știu că lui genul acesta de femeie îi place. Îi transmit ‘casă de piatră’ și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte. Pentru că eu știu că în ultimul timp pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele. Și s-a sfârșit cu despărțire și cu… Cum face el!', a declarat Simina de la Puterea Dragostei anul acesta, în primăvară, pentru viva.ro.

Tatăl lui Jador: ​​”Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul. Nu știu ce va urma în viața băiatului meu​​”

Tatăl lui Jador a confirmat în trecut că, într-adevăr, a cunoscut-o pe Oana Ciocan, și prima impresia a fost una bună, însă nu a avut ocazia să stea îndelung de vorbă sau să o cunoască mai bine. În ceea ce privește nunta, Romeo Dumitrache spune că fiul lui nu și-a informat părinții despre un eveniment deosebit în viața lui. Mai mult, el a susținut că artistul a procedat astfel de fiecare dată și și-a cerut toate iubitele în căsătorie.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore. Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu.’, a spus Romeo Dumitrache, potrivit Playtech, cu ceva timp în urmă.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton