Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după ce ea a rămas însărcinată a doua oară: "Sunt fericită jumătate, dar jumătate nu prea..."

 Dumitrache Laura
.

Simina Loica s-a despărțit de Alex Bobicioiu după ce a aflat că este însărcinată. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul pe rețelele de socializare, deși cei doi plănuiau să se căsătorească în luna august. Simina Loica susține că fostul ei iubit nu a mai dat vreun semn și nu a căutat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Bobicioiu plănuiau să se căsătorească în luna august. Spre surprindere fanilor săi, cei doi s-au despărțit, la scurt timp după ce au aflat că vor deveni părinți. Simina Loica le-a dezvăluit internauților că s-a despărțit de Alex Bobicioiu și că va deveni mamă pentru a doua oară.

s-au despartit bobicioiu-alexandru-316121983-858196605214299-5736534362802391204-n-1s-au despartit bobicioiu-alexandru-316121983-858196605214299-5736534362802391204-n-1

Simina Loica și Alex Bobicioiu nu mai vorbesc de mai bine de o săptămână. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit că fostul ei partener nu o mai caută și nu îi mai răspunde la telefon. Recent, Simina Loica a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară.

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu se căsătoresc anul acesta. Când are loc nunta și cine sunt nașii: „Ea a venit cu ideea'

Citește și:Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu fiul lor: „Nu vom ține cont de…”

Citește și:Andreea Bălan, adevărul despre relația cu părinții lui Victor Cornea, după ce s-a spus că aceștia nu o acceptă: „Am fost acasă la el, la Sibiu și…”

Citește și:Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: 'Nu mai avea rost. Nu am reușit să…'

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după ce ea a rămas însărcinată a doua oară

Simina Loica și Alex Bobicioiu vor deveni părinți, dar se pare că cei doi s-au despărțit, înainte de a se căsători. În urmă cu câteva luni, bruneta declara că ea și Alex Bobicioiu plănuiesc să se căsătorească în luna august. Recent, Simina Loica a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că s-a despărțit de Alex Bobicioiu l-a scurt timp după ce a aflat că este însărcinată. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că Bobicioiu nu a mai căutat-o.

'Eu am așteptat mai mult de o săptămână și nimic… nepăsare, în condițiile în care sunt și însărcinată. Eu am așteptat, am iertat și nimic. Nimic de la nimeni, că să înțelegeți. Am zis că cel mai bine e că toată lumea să știe adevărul, să va deschid ochii, să înțelegeți', a spus Simina Loica pe contul ei de TikTok.

Simina Loica este însărcinată pentru a doua oară

Simina Loica a fost căsătorită cu Alex Zănoagă, pe care l-a cunoscut în emisiunea Puterea Dragostei. Cei doi s-au căsătorit, iar rodul iubirii lor este Dominic. Ulterior, Simina Loica și tatăl copilului ei au divorțat, iar bruneta s-a cuplat cu Alex Bobicioiu, fost concurent in casa Puterea dragostei. Relația lor a fost presărată cu numeroase despărțiri și împăcări, iar în urmă cu câteva luni au declarat că sunt pregătiti să facă pasul cel mare. Mai mult, Simina a aflat că este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară. Cu toate astea, bruneta a rămas singură și s-a despărțit de Bobicioiu.

'Nu îl fac pentru el (nr. copilul), e al meu, eu nu aștept nimic.Eu nu mai simt nimic. Sunt fericită jumătate, dar jumătate nu prea pentru că știu ce mă așteaptă… dar sunt puternică, știu că pot și singură, am deja unul, pot și cu doi',  a mai spus Simina Loica.

Simina Loica a plecat la munte fără Alex Bobicioiu

Deși a primit o veste minunată, Simina Loica este tristă deoarece tatăl copilului ei nu este alături de ea. Chiar și așa, Simina este pregătită să devină mamă pentru a doua oară și să aibă grijă singură de doi copii. Pentru a mai uita de triste și concentra pe creșterea lui Dominic, dar și pe cel din pântec, Simina Loica a plecat la munte cu prietenii.

'Am ieșit la un suc, oamenii m-au văzut tristă, că îmi venea să plâng și mi-au zis să mergem la munte. Am ajuns la munte și zici că Dumnezeu m-a făcut să ajung la suc, să cunosc oamenii ăștia și să mă simt așa ușurata și să înțeleg că asta e cel mai bine pentru mine',  a mai adăugat aceasta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton