Simona de la Insula Iubirii, înșelată de Claudiu chiar la începutul relației: „Ne-am cunoscut pe Instagram și am ajuns să petrecem seara împreună...”. Concurentul a divorțat de fosta soție când era însărcinată

 Calin Maria Bianca
.

Simona de la Insula Iubirii, înșelată de Claudiu chiar la începutul relației. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima ediție difuzată la TV a venit un nou cuplu la Insula Iubirii. Telespectatorii sunt acum curioși să le afle povestea de viață, astfel că recent s-au aflat detalii neașteptate din intimitatea poveștii lor de dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Simona și Claudiu de la Insula Iubirii sunt noul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 8, și sunt împreună de un an de zile. Ei bine, deși sunt la început, relația lor a avut deja parte de mai multe încercări, chiar din primele săptămâni. El, abia divorțat, a vrut să se bucure de burlăcie și a călcat strâmb în relația pe care abia o formase cu Simona.

whatsapp-image-2024-07-24-at-12.20.01-1whatsapp-image-2024-07-24-at-12.20.01-1

Citește și: Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 27 de ani și deține propriul brand de haine

Citește și: O mai ții minte pe Geanina de la Insula Iubirii? Fosta concurentă a devenit mamă și a trecut printr-o schimbare de look spectaculoasă

Citește și: Părinții și fratele lui Andrei Versace, mesaj sfâșietor pentru coroana de flori adusă la priveghi: „Te vom iubi mereu”

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Simona de la Insula Iubirii, înșelată de Claudiu chiar la începutul relației

Simona și Claudiu au vorbit deschis despre relația lor, astfel concurentul nu a ezitat și a dezvăluit faptul că i-a fost infidel partenerei sale, cu care acum vrea să își testeze relația, pentru a trece la nivelul următor. Mai mult, a povestit și că a fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe Simona. Asta nu este tot, fiindcă un detaliu care a atras atenția tuturor este că s-a despărțit de fosta soție în timp ce ea era însărcinată, astfel că acum are un copil de 11 luni.

„A fost o greșeală de moment. Veneam și după o perioadă mai agitată din viața mea. Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și am profitat maxim de ea și tot așa discuții', a povestit Claudiu.

Cum s-au cunoscut Simona și Claudiu de la Insula Iubirii

În doar un an de zile, Simona și Claudiu de la Insula Iubirii au trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri, iar acum vor să își testeze serios relația. Din spusele lor, mai mult ea, care vrea să vadă dacă partenerul ei s-a cumințit sau nu după ce i-a fost infidel, iar ea l-a iertat. Este și păcat să nu descopere dacă pot avea un viitor împreună, mai ales că povestea lor de dragoste are un început ca în filme.

Suntem aproape de un an de zile, ne-am cunoscut pe Instagram într-o seară ploioasă și după câteva vorbe și înțepături, am ajuns să petrecem seara împreună (…) Nu ne-am mai dat drumul de atunci. La început toate bune și frumoase, lapte și miere', a spus Claudiu, la Insula iubirii.

Un cuplu va fi eliminat de la Insula Iubirii

Fanii s-au bucurat când au văzut pe micile ecrane că a apărut un nou cuplu la Insula Iubirii, însă vestea cu care Radu Vâlcan i-a surprins pe toți este că un cuplu deja prezent în sezonul 8 trebuie să plece acasă. Prezentatorul TV a explicat că există o pereche pentru care testul de la Insula Iubirii nu mai are farmec, relația lor fiind deja consumată, astfel că s-a luat decizia de a introduce doi concurenți noi.

Momentan, telespectatorii se întreabă cine o să plece de la Insula Iubirii, totul fiind un mister până la următoarea ediție Insula Iubirii care se va difuza pe micile ecrane, chiar în această seară.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton