Simona Florescu a împlinit 54 de ani. Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu: "Să fie totul cu măsură"

 Dumitrache Laura
.

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu reușește să se mențină într-o formă fizică. Vineri, 26 august, frumoasa artistă a împlinit 54 de ani și a dezvăluit secretele unei siluete de invidiat. Cântăreața nu a avut niciodată probleme mari cu greutatea, dar odată cu înaintarea în vârstă a trebuit să fie mai atentă la alimentație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simona Florescu a împlinit 54 de ani. Fosta soție a legendarului actor Ion Dichiseanu are silueta unei tinere de 20 de ani. Vedeta a dezvăluit că cum reușește să se mențină în formă. Simona Florescu a trecut pragul celor 50 de ani, dar arată impecabil și este o prezență spectaculoasă oriunde își face apariția.

Simona FlorescuSimona Florescu

Simona Florescu susține că acum,la 54 de ani, se simte mult mai bine ca în urmă cu 30 de ani. Artista este foarte atentă la alimentația ei și a renunțat de ceva timp la câteva alimente necorespunzătoare. Despre cum se menține în formă și despre stilul său de viață, fosta soție a lui Dichiseanu a făcut câteva declarații.

Citește și: Ce mesaje primește Simona Florescu din lumea de dincolo, de la Ion Dichiseanu:”Am rămas blocată”

Citește și:Cum a început povestea de dragoste dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu:”Mulți au fost împotriva noastră”

Citește și:Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec:„S-a deschis dosar penal. Mi s-a furat…'

Citește și:Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă:”Mi se pare dezgustător și lamentabil”

Simona Florescu a împlinit 54 de ani

Simona Florescu a împlinit pe 26 august frumoasa vârstă de 54 de ani. Artista arată foarte bine, având-o siluetă de invidiat. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu și-a sărbătorit ziua de naștere la malul mării, acolo unde aceasta cântă în fiecare vară. Simona a petrecut alături de familie una dintre cele mai speciale zi din viața ei.

Cântăreața a fost căsătorită mulți ani cu regretatul actor Ion Dichiseanu, iar împreună au o fiică, pe Ioana Dichiseanu. Ulterior, cei doi au divorțat, dar au păstrat o relație de prietenie, de dragul fiicei lor. Simona și fiica ei au suferit după ce actorul s-a stins din viață în urmă cu un an.

'Tot la malul mării, de 6 ani la malul mării. Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt sănătoasă, anul acesta am avut-o colegă de scenă și pe Ioana mea, a fost bucuria și mai mare, senzația serii este Anastasia. Ea mărturisește că e fericită că a venit și ginerele ei și că astăzi vor putea să petreacă împreună ziua sa de naștere, dar și ziua lui onomastică, căci astăzi se sărbătoresc Sfinții Adrian și Natalia.Sunt fericită că mi-a venit ginerele, a venit Adrian, e cel mai frumos cadou de ziua mea. Petrecem împreună cu toată familia', a zis Simona Florescu.

Cum se menține în formă Simona Florescu

Multă lume se întreabă cum reușește Simona Florescu să arate mereu tânără și să aibă un trup de invidiat. Recent, artista a dezvăluit care este secretul ei și cum reușește să își mențină trupul perfect.

Conform acesteia, are mare grijă la alimentație și nu mănâncă în cantăți mari. 'Am foarte mare grijă la alimentație, să fie totul cu măsură, e foarte importantă cantitatea', a spus artista, potrivit spynews.ro.

Simona Florescu, semne din partea lui Ion Dichiseanu

A trecut mai bine de un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, iar fosta soție și fiica actorului nu reușesc să treacă peste această suferință. Simona Florescu a divorțat de regretatul actor, dar au păstrat o legătura de prietenie specială. În urmă cu câteva luni, artista declara că a primit numeroase semne din partea lui Ion Dichiseanu.

„Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre', spunea Simona Florescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton