Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște..."

 Tudorache Simona
.

Simona Gherghe a renunțat la Acces direct atunci când show-ul devenise tot mai popular, iar în locul ei a venit Mirela Vaida. Mulți s-au întrebat de ce a luat Simona Gherghe această decizie neașteptată. Acum, vedeta recunoaște că după opt ani petrecuți la cârma emisiunii Acces direct a simțit că nu se mai regăsește în proiect, că vrea altceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Simona Gherghe a simțit o apăsare din cauza cazurilor sociale pe care le trata. Prezentatoarea mărturisește că a trecut printr-o perioadă foarte grea, pentru că a reușit să atragă ura multora, deși nu asta a fost intenția ei. În cele din urmă a ales un alt drum, asta după ce a propus o schimbare de format sub aceeași titulatură, dar lucrul acesta nu s-a dorit.

simona gherghe  67simona gherghe  67

De ce a plecat Simona Gherghe de la Acces Direct

Simona Gherghe a dat cărțile pe față și a explicat de ce a decis să se depărteze de Acces direct, după ce a prezentat timp de opt ani emisiunea.

„Nu am mai putut să duc tot ce era acolo, toate cazurile acelea, toate poveștile acelea prin care am trecut în cei 8 ani în care am fost acolo. Am trecut prin niște perioade foarte grele, hate masiv pentru niște situații care n-au ținut de mine. Din partea publicului (n.r am primit hate) și cu niște lucruri pe care mi-a fost greu să le gestionez, ele s-au adunat.

Și de aici o dată, de două ori, de cincizeci de ori…iar la un moment dat când am spus că vreau să schimb lucrurile, că rămân pe slotul acela, dar haideți să facem altceva. Ei au crezut că proiectul poate să continue, drept dovadă continuă și acum. Ei sunt manageri, au procedat cum trebuie să procedeze. Doar că eu n-am mai putut să fac lucrurile acelea', a ținut să spună Simona Gherghe, în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și: Marina Dina, copilărie traumatizantă: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și tata a fost una toxică, lucru care iar m-a afectat, pentru că eu am urmat acel exemplu pe care l-am primit acasă”

Citește și: Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă încă operează la vârstă de 91 de ani: „După ce am adus microscopul în România, rata mortalității a scăzut drastic, iar intervențiile au devenit mult mai precise și sigure…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă George Vintilă, la 53 de ani. S-a reprofilat după ce s-a retras din radio

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…' / EXCLUSIV

Mirela Vaida a înlocuit-o pe Simona Gherghe și la emisiunea Mireasa

Simona Gherghe și Mirela Vaida au făcut schimb de roluri și în această vară, de această dată la emisiunea Mireasa. Mirela Vaida a fost cea care a înlocuit-o pe Simona, cât timp aceasta și-a prelungit vacanța cu familia.

„Îi mulţumesc Mirelei că a revenit cu tot sufletul în cadrul proiectului Mireasa. Momentan, mă aflu în vacanţă alături de familie, dar luni voi intra pe AntenaPLAY să cunosc şi eu, chiar şi de la distanţă, noii concurenţi. După cum vă spuneam şi în marea finală a sezonului trecut, sezonul al zecelea se anunţă a fi unul presărat cu foarte, foarte multe surprize şi noutăţi în casa Mireasa, pe care vă invit să le descoperiţi luni, de la 14.00, în direct, la Antenă.

Cât despre mine, profit de pauză ca să-mi încarc bateriile şi să fiu alături de familia mea, în această vacanţă de vară. Ana şi Vlad au nevoie de noi şi vrem să ne bucurăm de momentele acestea de conectare şi de fiecare zi în care suntem împreună. Din inima familiei îmi adun energia, ca apoi să mă întorc în casa Mireasa, alături de noii concurenţi. Ne revedem, aşadar, peste doar câteva săptămâni. Vă îmbrăţişez cu dor!', spunea Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton