Simona Gherghe, despre banii cheltuiți pe haine, pantofi și accesorii: „Nu-mi place să fac cumpărături. E mai practic să...”

 Radulescu Ruxandra
.

Simona Gherghe vorbit recent despre banii cheltuiți pe haine, pantofi și accesorii. Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de pe micul ecran. Simona Gherghe este fericita mamă a doi copii, o soție iubitoate, dar și femeie de carieră. Vedete reușește să jongleze de minune cu aceste roluri și arată de fiecare dată impecabil și elegantă în fața publicului. În mod surprinzător, vedeta nu este deloc împătimită după shopping, ci preferă piese de calitate, la prețuri rezonabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe, despre banii cheltuiți pe haine, pantofi și accesorii. Simona Gherghe reușește mereu să fie o prezență elegantă, indiferent că se află la televizor, sau la un eveniment monden. Vedeta are o bogată carieră în televiziune, pe care a petrecut-o sub privirile agere ale publicului și ale presei, însă acest aspect nu a făcut-o să-și schimbe valorile. Simona Gherghe a mărturisit cu sinceritate că nu petrece foarte mult timp la shopping, în magazine de brand-uri, cheltuind sume enorme pe haine și accesorii. Iată cât investește de fapt în garderoba ei, Simona Gherghe!

pfl9005-3pfl9005-3

Simona Gherghe, despre banii cheltuiți pe haine, pantofi și accesorii

Simona Gherghe este apreciată pentru rafinament și eleganță. În ciuda acestui fapt, vedeta nu investește sume mari în haine, pantofi și accesorii, ci se declară mai degrabă o femeie „normală”, care a învățat să se aranjeze în maximum 30 de minute.

'Îmi ia foarte puțin timp să mă aranjez, cam 30 de minute. Am învățat să fiu eficientă, nu-mi permit să pierd foarte mult timp, sunt cu doi copii mici acasă, iar prin urmare trebuie să fac totul pe repede înainte', a declarat Simona Gherghe pentru Spynews.ro.

Citește și: Prin ce greutăți au trecut Simona Gherghe și soțul ei pentru a deveni părinți prima dată: „A fost lupta noastră să avem acest copil. M-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac” / EXCLUSIV

Citește și: Adina Buzatu, după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „E meschin și tare josnic să stricăm memoria omului. S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu”

'Nu sunt o cheltuitoare, nu dau bani mulți pe poșete, pe pantofi și pe alte lucruri, sunt o tipă normală, nu sunt excentrică, nu-mi place să fac cumpărături. E mai practic să comand de pe internet, dacă mă duc în magazine iau așa repede totul, fără ca nici măcar să mai probez', a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe a întâmpinat dificultăți, la nașterea primului copil

În urmă cu 6 ani, în 2017, Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu devin părinți pentru prima oară, odată cu naștere Anei, primul copil al familiei. Bucuria a fost egalată de stres și oboseală și a durat ceva timp până s-au liniștit lucrurile și toată lumea a putut funcționa în această nouă formulă.

‘Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel. Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin.

Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama’, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe și-ar mai dori un copil, dar nu mai îndrăznește să viseze la o astfel de minune.

„Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…’, a declarat Simona Gherghe.

FOTO: Facebook VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton