Simona Gherghe, despre perioada de carantină: "Viața mea s-a schimbat foarte mult. Copiii sunt foarte fericiți că mami și tati nu mai merg la muncă"

 Cica Cristina
.

Prezentatoarea TV, Simona Gherghe, s-a izolat împreună cu soțul și cei doi copii la domiciliu de aproximativ o lună și susține că viața i s-a schimbat foarte mult. Totuși, micuții săi sunt extrem de fericiți că părinții sunt mereu alături de ei și nu mai sunt nevoiți să meargă la muncă.

Simona-Gherghe-1-1Simona-Gherghe-1-1

Simona Gherghe a povestit pentru Click! cum este viața în izolare. Stă de o lună în casă, însă recunoaște că îi este destul de greu. Cu toate acestea, vede și avantajele carantinei. Este recunoscătoare pentru că sunt cu toții sănătoși, că cei mici au destul spațiu în curte pentru a se juca și că se pot bucura mai mult timp unii de alții.

„E o perioadă pe care, cu siguranță, n-o vom uita niciodată. Suntem acasă de o lună, fără alte ajutoare din exterior. Norocul nostru e că avem curte și acum, de când e mai frumos afară, stăm cu orele în aer liber, pentru că cei mici să-și consume energia. Dacă e greu? E foarte greu. De fapt, avem zile și zile… am învățat să ne împărțim atribuțiile în familie, să strângem din dinți când nu mai putem și să trăim cu speranța că povestea asta se va termina în curând. Important e să fim sănătoși. Și bine că suntem împreună, că asta e partea frumoasă a carantinei. Copiii sunt foarte fericiți că mami și tati nu mai merg la muncă și că nici mamaie nu mai pleacă la ea acasă”, a declarat Simona Gherghe.

Citește și: Aer irespirabil în București și împrejurimi! Simona Gherghe, afectată de poluarea excesivă: „Nu putem deschide geamurile.Mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta”

„Viața mea s-a schimbat foarte mult”, a mai spus vedeta care avea planuri de aîncepe munca înainte de începe carantina. Fetița deja începuse grădinița și reușiseră să găsească bonă pentru Vlad, așa că totul era bine pus la punct. Coronavirusul, din păcate i-a încurcat puțin planurile.

Simona Gherghe susține că este foarte ocupată în izolare: face curățenie, gătește și își dedică timpul copiilor. Este solicitant și câteodată ar vrea să mai aibă timp să… se plictisească.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cum arată Simona Gherghe, la două luni după ce a născut a doua oară.S-a îmbrăcat în roz şi fanii au copleşit-o cu inimioare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton