Simona Gherghe, după ce a postat o fotografie cu cei doi copii ai săi: "Nu știu ce simt frații unul pentru altul"

 Dumitrache Laura
.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea Tv de la noi din țară. Vedeta este mama a doi copii minunați și se simte o femeie împlinită pe toate planurile. În vârstă de 44 de ani, Simona a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător, în care povestește relația pe care o au cei doi copii ai săi. Simona a fost singură la părinți și susține că nu știe cum este să ai un frate sau o soră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar pe 29 aprilie vor împlini cinci ani de la căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, Ana și Vlad, care le face viața mai frumoasă. Prezentatoarea TV și-a dorit foarte mult un copil, dar se pare că viața i-a oferit cele mai frumoase daruri, și anume doi copii minunați.

copiii simoneicopiii simonei

Prezentatoarea TV este fără doar și poate o femeie împlinităă: are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii care o fac fericită. Vedeta a povestit recent despre relația pe care Ana și Vlad o au, dar pe care nu o va înțelege niciodată, având în vedere că a fost singură la părinți.

Citește și: Cum se simte Simona Gherghe după ce a fost infectată cu COVID-19:”Treaba asta m-a cam dat peste cap…”

Citește și: Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe, nici după 11 ani de la cearta în direct:„Nu ai voie să faci ce a făcut ea'

Citește și: Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția:”Frate, m-a prins!”

Citește și: Andreea Marin s-a făcut blondă și s-a tuns.Cum arată acum

Simona Gherghe, dezvăluire emoționată după ce a publicat o imagine cu cei doi copii ai săi

Simona Gherghe, 44 de ani are o carieră de succes și o familie minunată. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate mare de internauți. Prezentatoarea TV a postat recent un mesaj surprinzător și emoționant în același timp, alături de o imagine cu cei doi copii ai săi. Vedeta susține că este singură la părinți și niciodată nu a aflat ce înseamnă legătura dintre frați. Simona mărturisește că Ana și Vlad, copiii ei, au o relație specială și speră ca atunci când vor fi mari să se ajute necondiționat.

Nu sunt cea mai sociabilă persoană din lume. Orice ieșire vine la pachet cu un mare cumul de stres. Nu-mi plac mondenitățile, ceea ce, pentru profesia mea, nu e tocmai un lucru bun. Am tot căutat să văd de unde mi se trage. Sigur, o fi și în firea mea. Dar mai e de la ceva. Am fost copil singur la părinți. În copilărie, carevasăzică, m-am jucat mai mult singură. Ieșeam afară, cu cheia de gât (treaba asta va trebui să le-o explic într-o zi copiilor), aveam amici, prieteni, colegi de școală, dar îmi amintesc mult de jocul de una singură.O vreme, mi-am dorit și eu un frate sau o soră, apoi mi-a trecut. Probabil mă prinsesem eu că e bine și să vină toate spre tine…', a scris Simona pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, despre relația pe care cei doi copii ai săi o au

Simona Gherghe a mărturisit că știe ce înseamnă iubirea, să-și iubească partenerul și copiii, dar nu știe exact ce înseamnă dragostea de frate. Prezentatoarea Tv susține că Ana și Vlad au o legătură strânsă și nu pot sta unul fără celălalt, deși mai există momente tensionate între ei.

Și iată-mă, acum, adult fiind, martora unei iubiri pe care nu am cunoscut-o. Știu cum e să-ți iubești bărbatul, cum e să-ți iubești până la adorație copiii, dar nu știu ce simt frații unul pentru altul.Mă uit la Ana și Vlad, îi văd cât sunt de legați, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineața.

Îi văd cum se joacă, cum se și bat, cum interacționează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul. Mi-am dorit enorm să am un copil.Nu aș fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul. O iubire pe viață! Iubirea de frate și soră… O iubire pe care eu n-o s-o trăiesc niciodată, sunt doar martoră, zi de zi. Mă uit și la Răzvan și la sora lui, care sunt apropiați și se ajută de fiecare dată, necondiționat. Sper să fie la fel și Ana și Vlad', a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la 39 de ani

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Evenimenul s-a petrecut pe 23 mai 2017, după ce în luna aprilie s-a căsătorit cu Răzvan. În 2019, Simona Gherghe în aducea pe lume pe mezinul familiei, Vlad Ioan. În ceea ce privește relația dintre micuți, la început, aceasta a fost tensionată, iar Ana s-a obișnuit greu cu prezența unui frățior în viața ei.

Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Și oricât am citit, oricat am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, copiii s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton