Simona Gherghe, Gabriela Cristea și Mirela Vaida, dezvăluiri din culisele emisiunii Mireasa: N-am fost niciodată în formula asta. E emoționantă ipostaza asta, mai ales că..."

 Dumitrache Laura
.

În urmă cu câteva zile, telespectatorii emisiunii Mireasa, de la Antena 1, au avut parte de un momente emoționant. Prezentatoarele Mirela Vaida, Simona Gherghe și Gabriela Cristea s-au reunit pentru prima dată și au făcut dezvăluiri inedite despre proiectul matrimonial. Cele trei moderatoare nu au fost niciodată în această formulă și s-au bucurat de acest moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția aniversară a 10 ani de Antena Stars le-a adus împreună pe Mirela Vaida, Simona Gherghe și Gabriela Cristea în același platou. Cele trei prezentatoare au moderat de-a lungul timpului emisiunea Mireasa, de la Antena 1, iar pentru prima oară, telespectatorii au avut ocazia de a le vedea împreună, făcând declarații despre reality show.

SIMONA GHERGHESIMONA GHERGHE

Cele trei prezentatoare ale aceleiași emisiuni au făcut dezvăluiri din culisele reality show-ului și au mărturisit ce înseamnă pentru ele acest format. De asemenea, alături de vedete au fost prezenti concurentii Mireasa, din sezonul .

Citește și: Andreea și Ionuț, foști concurenți la Mireasa, s-au împăcat la o săptămână de când el confirmase despărțirea: „Iubire infinită”

Citește și:Andreea și Bogdan de la Mireasa s-au despărțit: „Nu are rost să ne chinuim în situația asta…”. Care este, de fapt, motivul separării

Citește și:Cezar Ouatu și-ar înșela iubita de 24 de ani cu Andreea Esca: „Aș vrea să petrec o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni”

Citește și:Cum arăta Silvia Chifiriuc la începutul carierei. Soția lui Petre Roman se îmbrăca sexy în anii 1990

Simona Gherghe, Gabriela Cristea și Mirela Vaida s-au reunit și au făcut dezvăluiri inedite din culisele emisiunii Mireasa

Zilele trecute, telspectatorii emisiunii Mireasa au avut parte de o mare surpriză. Cu ocazia aniversării celor 10 ani de Antena Stars, Simona Gherghe, Gabriela Cristea și Mirela Vaida s-au reunit în emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii. Pentru prima dată, cele trei prezentatoare au fost prezent în aceeași emisiune și au oferit detalii inedite din culisele reality show-ului. De asemenea, alături de ele au fost concurenții Mireasa, sezonul 8 care s-au bucurat să afle lucruri inedite despre celebra emisiune care i-a ajutat să-și întâlnească sufletul pereche. Gabriela Cristea a invitat-o în primă fază pe Simona Gherghe, gazda emisiunii Mireasa de la Antena 1, care a declarat că s-a atașat de concurenti. Mai mult, vedeta a mărturisit că se simte fericită pentru că a făcut parte din povestile multor relații de iubire care au început în competiție.

„Să știi că de fiecare am emoții, pentru că normal, simte că fac parte puțin din povestea asta de viață a lor, pentru că i-am cunoscut când erau ca niște păpădii, tremurau în prima emisiune când au venit că sunt pregătiți să se căsătorească. Sunt convinși că nici nu credeau că o să se întâmple asta într-o emisiune de televiziune, într-un reality show, dar uite-i pe toți cu un pas înainte de momentul în care o să vă luați iubita / iubitul de mână și o să trăiți cel mai emoționant moment din viața voastră de până acum', a mărturisit Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa, de pe Antena 1.

Mirela Vaida a fost prima prezentatoare care s-a ocupat de Mireasa

Ulterior, Mirela Vaida s-a alături colegelor sale, Simona Gherghe și Gabriela Cristea. Vedeta a fost prima prezentatoare care s-a ocupat de proiectul matrimonial. La acea vreme, se numea Mireasă pentru fiul meu, iar Mirela Vaida a prezentat-o vreme de cinci ani. Vizibil emoționată, Mirela Vaida a declarat că a păstrat legătura cu foștii concurenti ai emisiunii.

N-am fost niciodată în formula asta și trebuie să recunosc că e o premieră. Nu m-aș fi gândit vreodată (…) E emoționantă ipostaza asta, mai ales că mi-ați adus aminte de Mireasa și dacă tot vorbim despre 10 de Antena Stars, eu la Antena 1 am intrat pentru prima oară cu acest proiect. Mireasa pentru fiul meu, așa se numea, pe care l-am prezentat timp de cinci ani, în care am născut doi copii, de aceea, mi-a fost foarte greu să îl continui, dar vreau să vă spun că am rămas extrem de atașată de emisiune, care te prinde vrei, nu vrei, de poveștile de viață, de concurenți', a povestit Mirela Vaida, cea care a prezentat Mireasa pentru fiul meu.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton