Simona Gherghe, întâlnire neașteptată cu actrița Kate Hudson în vacanța petrecută în Grecia: „Am rugat-o să facă o poză cu noi. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme..."

 Tudorache Simona
.

Simona Gherghe s-a întâlnit cu Kate Hudson în vacanța din această vară, pe care a petrecut-o alături de Răzvan Săndulescu și de cei doi copii în Grecia. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost cucerită de tot ce a întâlnit acolo. Acum, Simona Gherghe vine cu noi mărturisiri. În timpul petrecut în Paxos, Grecia a remarcat-o și pe Kate Hudson, care se afla la câteva șezlonguri distanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Simona Gherghe nu numai că a schimbat câteva vorbe cu celebra actriță, dar acum are ca amintire și fotografiile pe care le-au făcut împreună. Kate Hudson a socializat cu ei și i-a făcut mai multe complimente fiicei vedetei. Singurul care nu s-a arătat entuziasmat de această întâlnire este Vlad, fiul prezentatoarei. Simona are convingerea că peste ani o să regrete că nu apare în poze.

simona gherghe  67simona gherghe  67

Simona Gherghe s-a întâlnit cu Kate Hudson în vacanță

Simona Gherghe a avut parte de o întâlnire de zile mari în vacanța petrecută în urmă cu două luni în Grecia. Prezentatoarea s-a trezit față în față cu Kate Hudson.

„Cum o fi să stai la plajă și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos. Eu v-am spus că insula e specială. Așadar, o văd. Îi spun și lui Răzvan. Nu mă crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plajă. Vreo oră ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana)', povestește Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

Citește și: Cum gestionează Daliana și Răzvan Simion certurile în căsnicie: „Să nu apeși accelerația atunci când celălalt e la capătul puterilor”. Susțin că „gelozia poate fi un condiment valoros într-o relație” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu fostul soț, Traian Spak: „Sunt pregătită pentru absolut orice'

Citește și: De ce nu mai vorbește Flick cu Mihai Morar și Bendeac. Când a intervenit ruptura: „N-am simțit niciodată momentul să pun eu mâna pe telefon și să zic: Iartă-mă. Unii m-au blocat”

Citește și: Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp” / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Naomi Campbell s-a folosit de banii organizației de caritate pentru zboruri costisitoare, bijuterii de lux, tratamente spa și țigări. Ce sume a cheltuit

Cum a tratat-o Kate Hudson pe Simona Gherghe

Prezentatoarea emisiunii Mireasa voia neapărat o poză cu actrița. La început i-a fost jenă să o deranjeze, apoi și-a luat inima în dinți și a mers la ea. Kate Hudson s-a dovedit o persoană caldă. Actrița a schimbat câteva vorbe și cu fiica prezentatoarei.

„Până la urmă, am zis s-o facem. Era trecut de 7 seară, mai rămăseserăm doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jenă să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poză cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea. Și Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Și tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt făcute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci că n-am vrut să-i stric vacanță. P.S. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză. Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai târziu', a dezvăluit Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton