Simona Gherghe, mesaj impresionant de susținere pentru Simona Halep, după anunțul suspendării: "Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine!"

 Dumba Gabriela
.

Simona Gherghe a reacționat imediat după anunțul suspendării pentru patru ani a Simonei Halep. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a poziționat de partea sportivei și și-a arătat susținerea totală a Simonei într-un mesaj emoționant postat pe Facebook. Simona Gherghe recunoaște că a plâns de fericire la meciurile Simonei Halep și chiar a mers la Roland Garros pentru a o susține din tribune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 11 septembrie 2023, Simona Halep a fost suspendată 4 ani din tenis, după ce a fost acuzată de dopaj intenționat de tribunalul independent. Sportiva poate face recurs la această decizie în termen de 21 de zile, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. 

30703984_1779197322140855_2787749463790190592_n-130703984_1779197322140855_2787749463790190592_n-1

Mesajul de susținere al Simonei Gherghe pentru Simona Halep

Simona Gherghe a scris un mesaj de susținere pentru românca sportivă, mulțumindu-i pentru toate emoțiile pe care le-a trăit alături de ea în momentele în care se afla pe terenul de tenis.

„#teamHalep întotdeauna! Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine! Pentru toate momentele tale de pe teren care mi-au făcut inima să bată mai tare.

Pentru fericirea pe care am simțit-o la fiecare meci al tău! Pentru că am plâns de fericire și am fost mândră să cânt imnul României, la Roland Garros!', a fost mesajul pe care Simona Gherghe l-a postat în mediul online, în semn de susținere pentru Simona Halep. 

Și Nadia Comăneci și-a arătat toată susținerea pentru Simona Halep

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a luat nota 10 la o ediție a Jocurilor Olimpice în anul 1976, pe vremea în care avea doar 14 ani, i-a lăsat sportivei un scurt comentariu în dreptul postării sale în care a menționat, printre altele, că decizia tribunalului independent nu reprezintă pentru ea sfârșitul luptei.

„O îmbrațișez cu mare drag. Să fie puternică, să fie mândră pentru ce a făcut și face în continuare pentru România. Este iubită, o iubim cu toții. Cred că are putere să revină, absolut”, a transmis Comăneci, conform iAM Sport

Citește și: Ce părere are Florin Zamfirescu despre femeia pe care a luat-o de soție fiul său: „Între Vlad și Diana, dacă se naște un copil…’. Detalii neștiute de la nuntă

Citește și:Claudiu Bleonț și-a petrecut vacanța cu fiica lui, Eva, în vârstă de 10 ani, iar acum revine pe sticlă. În ce serial joacă și cine sunt colegele lui de platou: ‘Sunt ani de zile în care…’/EXCLUSIV

Citește și:Cătălin Măruță, farsă inedită pentru Andreea Esca, chiar înainte de prezentarea jurnalului de știri: „Nu mai vreau surprize…'

Suma uriașă pe care Simona Halep va trebui să o returneze dacă suspendarea pentru dopaj, de patru ani, va fi menținută

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a fost acuzată de două încălcări separate ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP): prezenţa substanţei roxadustat în mostra biologică prelevată pe 29 august 2022 la US Open și utilizarea unei substanţe interzise în decursul anului 2022, acuzaţie bazată pe analizele efectuate asupra a 51 de probe de sânge.

În cazul în care suspendarea de patru ani va fi menținută, Simona Halep va fi nevoită să înapoieze banii pe care i-a câștigat la US Open, în 2022, când a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Potrivit regulamentului WADA, agenția mondială antidoping, dacă un sportiv este suspendat pentru dopaj, este obligat să returneze orice premiu în bani pe care l-a câștigat.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat, astăzi, că un tribunal independent a decis ca Simona Halep să fie suspendată pe o perioadă de patru ani pentru încălcarea programului anti-doping.

Dacă această decizia ITIA va fi menținută, marea jucătoare de tenis va fi nevoită să dea înapoi suma de 80.000 de dolari, bani câștigați la ediția din august a anului 2022.

foto: Facebook Simona Halep

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton