Simona Gherghe a vorbit despre moartea socrilor săi: "Răzvan și-a pierdut ambii părinți! E cumplit!" / S-au stins din viață unul după celălalt

 Dumba Gabriela
.

Simona Gherghe a vorbit despre moartea socrilor săi. Simona Gherghe dezvăluia, în luna mai a anului trecut, că mama soțului ei, Răzvan Săndulescu a ajuns la spital, cu o salvare, dar nu a mai revenit cu detalii privind starea de sănătate a soacrei sale. Abia în luna decembrie, Simona Gherghe a precizat că vara trecută au murit ambii socri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anul 2023 a fost unul extrem de greu pentru Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, având în vedere că în vara trecută au avut două înmormântări. Socrii vedetei Antena 1 au murit la scurt timp unul după celălalt, dar Simona Gherghe nu a oferit mai multe detalii vizavi de acest moment cumplit din familia lor.

54355435

Socrii Simonei Gherghe au murit la mică distanță unul de celălalt

Răzvan, soțul Simonei Gherghe, a trecut printr-o perioadă cumplită anul trecut, când și-a pierdut ambii părinți.

„Pentru Răzvan a fost o vară foarte dificilă. Îl admir foarte tare pentru modul în care a gestionat toate emoțiile grele din perioada asta în care el și-a pierdut ambii părinți. E cumplit! Dar faptul că el a putut în continuare să se ridice și e un sprijin pentru noi, deși evident că și noi am fost pentru el, dar el să fie stâlpul casei, asta mi se pare extraordinar. Și chiar simt că mi-am găsit omul potrivit', a dezvăluit Simona Gherghe, în podcastul moderat de Ilinca Vandici, „Te Ascult', recent.

Simona Gherghe nu a dezvăluit din ce cauze au murit ambii părinți ai soțului ei, dar în luna mai a anului trecut dezvăluia că soacra ei a ajuns de urgență la spital.

„Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă. Și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a avut o reacție. Adică sunt niște situații în viață, și cu toate aste sunt aici, deși aș fi fost acolo, dar l-am lăsat cu soțul meu, care fix astăzi mai era pe telefon cu o situație, cu mama lui care a ajuns cu salvarea la spital', a spus prezentatoarea TV, în timpul emisiunii Mireasa, la mijlocul lunii mai 2023.

Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome', povestea atunci Simona Gherghe pe o rețea de socializare, fără a mai preciza cum se simte soacra ei.

Se pare că la scurtă distanță de la respectivele postări, părinții soțului ei au murit, având în vedere că Simona Gherghe a menționat că „a fost o vară dificilă” pentru Răzvan.

Citește și: Ileana Sterp și-a născut băiețelul fără anestezie epidurală. Ce complicații au apărut la naștere: „Am fost tăiată. Mi s-a spus…’

Citește și: Cine este CRBL de la Power Couple. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

Cum gestionează Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan, conflictele dintre copii

Simona Gherghe recunoaște cu sinceritate că nu există doar lapte și miere într-o căsnicie de șase ani și că apar din când în când divergențe între ea și soțul ei. Părinți a doi copii, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu ajung la discuții aprinse chiar din cauza educației celor mici, însă Ana și Vlad sunt, pe de altă parte, liantul principal dintre ei.

„Dezbatem. Ne certăm. Am învățat că cearta e sănătoasă când se încheie în fața copiilor cu o împăcare. Asta le spun și lor când se mai bat: Fiți atenți! Ana, Vlad, și eu cu tati ne certăm, dar ați văzut, nu există să ne lovim, ne împăcăm.

Da, suntem diferiți, tot timpul le spun că suntem unici. Suntem foarte diferiți. E normal să existe idei diferite, să vrem lucruri diferite. Ție poate-ți place înghețata, mie-mi place popcornul. Hai să facem cumva, să mulțumim pe toată lumea.

Da. Deci ne certăm, dar evident ne spunem părerea, dar imediat ne regrupăm. Ținem cont foarte mult', spune Simona Gherghe acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton